Ανακοίνωση Μαξίμου κατά Μητσοτάκη για τον πατέρα Τσίπρα: «Αναπαράγει χουντικής κοπής ψεύδη»

4797394

Νέα επίθεση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κατά ΜητσοτάκηΟ εκνευρισμός στα ύψη - Εβγαλαν ανακοίνωση στο Μαξίμου

Στα ύψη φαίνεται ότι παραμένει ο εκνευρισμός στο πρωθυπουργικό επιτελείο, καθώς την Παρασκευή βγήκε νέα ανακοίνωση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

«Δύο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη.

Ο τελευταίος έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του Πρωθυπουργού.

Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο;

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό;

Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;», καταλήγει το σχετικό σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

ΣΧΟΛΙΑ (46)

ΣΥνεχιζε να ΡΙχνεις ΖΑρια

Δεν μπα να σκούζει ο τσιπροκιο,η αλήθεια είναι πως ο πατέρας τού και ο θείος τού ήταν εργολάβοι δημοσίων εργων επί χούντας τα στοιχεία ειναι αναμφισβήτητα κ η εταιρεία τούς εχει δημοσιευμένους ισολογισμους που μπορει να βρεί ο καθένας.Δεν νομιζω η χούντα να έδινε δημοδια εργα σε δηλωμένους αριστερούς, τυχοδιώκτης ηταν ο πατέρας τού (και καρφίτσα) απο εκει κληρονόμησε και ο γιος τα ταλέντα που των χαρακτηρίζουν.Φυσικα οταν έπεσε η χούντα οι Τσιπραιοι το επαιζαν αριστεροί "κυνηγημένοι" (οπως το 90% των αριστερών τσαρλατανων) παρότι πως επί χούντας εβγαλαν ενα σκασμό λεφτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

1) Την εποχή εκείνη αν δεν το ενέκρινε η χούντα δεν μπορούσες να ηγηθείς ούτε του σωματείου των στραγαλατζήδων, αφού όλες οι διοικήσεις ήταν διορισμένες. Ο θείος του κ. Τσίπρα οπωσδήποτε είχε την έγκριση του Ασλανίδη, αλλιώς ποτέ δεν θα γινόταν γενικός αρχηγός στον ΠΑΟ. 2) Το 1973 ήμουν μαθητής γυμνασίου και, καθώς περίμενα το λεωφορείο για να πάω στο σχολείο, έβλεπα κάθε πρωί τα φορτηγά της "ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ" να φορτώνουν από τα χωριά του Νότιου Παγγαίου εργάτες για τα έργα των οδών Στρυμώνα - Ν. Περάμου - Καβάλας & Κάριανης - Ελευθερούπολης. Δεν γνωρίζω αν ο πατέρας του κ. πρωθυπουργού ήταν συνιδιοκτήτης ή στην διοίκηση της εταιρίας, όπως λέγεται. Αυτό είναι εύκολο ν' αποδειχθεί από ένα ΦΕΚ της εποχής. 3) Ο κ. Κεφαλογιάννης βλακωδώς έσπευσε να δημοσιοποιήσει μια άσχετη φωτογραφία χωρίς να ελέγξει αν ανταποκρίνεται σ' αυτά που ο ίδιος είπε. Έτσι "έστρωσε" βούτυρο στην φέτα των αντιπάλων του κόμματός του. Και βέβαια, μολονότι παραδέχθηκε το λάθος του, δεν ζήτησε ευθαρσώς συγνώμη, αλλά "ανέλαβε την ευθύνη", κάτι που είναι αυτονόητο, είτε την αναλάβει είτε όχι.

Γιώργος

Η οικογένεια του Τσίπρα δεν ήταν η μοναδική που τα έκανε πλακάκια με την κυβέρνηση και τα στελέχη της δικτατορίας. Οι αριστεροί σαν γυμνοσάλιαγκες που είναι ,γλύφανε και δοξάζανε την τότε κυβέρνηση, τα ίδια κάναν στην κατοχή ,όταν οι 90% των αριστερών ήταν οι μαυραγορίτες και καταδότες. Αλλά έχουν ένα ακόμα χειρότερο κουσούρι, είναι κακόψυχοι και αυτά που κάνουν αυτοί τα φορτώνουν στους άλλους.

Aμπεμπελελέκoυα

Eδώ θα λέμε αλήθειες... πάμε λoιπόν γιατί πάλι μπερδευτήκατε και με στεvαxωρείτε. Το πρωί της 22ας Aπριλίoυ 1967 η συvτριπτική πλειoψηφία των Eλλήvων, πλην καμία 500αρια πoλιτικών και κoλαούζων τους και περίπου 5.000 κομμoυvιστών (η συντριπτική πλειoψηφία των οποίων αφέθησαν ελευθεροι τις προσεxείς λίγες εβδoμάδες) σηκώθηκαν και πήγαν στις δoυλειές τους. Είxαν βλέπετε οικoγέvειες, επιxειρήσεις, εργαζόμενους να θρέψoυν και να συvτηρήσουν. Μαζί με αυτούς σηκώθηκαν και χιλιάδες υπάλληλοι του κράτους από ανώτατους δικαστικούς ως κλητήρες υπουργείων και πήγαν ομοίως στις δουλειές τους. Τα επόμεvα λίγα xρόvια η "xoύvτα" (όπως αρέσκεστε να την ovoμάζετε) voμoθέτησε, σύvαψε συμφωvίες με ξέvα κράτη αvέθεσε εργασίες και εργoλαβίες και όλα αυτά που είναι συvηθισμέvα σε ένα κράτoς. Στα πλαίσια λoιπόv αυτά και ο πατέρας Tσιπρας συvέχισε την δραστnριότnτα του πρoφαvώς απρόσκoπτα. Πoλλoί Έλλnvες ομoίως, λόγω του θετικoύ κλίματoς για τις επιxειρήσεις έγιvαν και πλoύσιoι. Δεν είxαν όλoι την πoλυτέλεια της συγxωρεμέvnς Eλέvης Bλάxoυ και της oικογέvειας του Koύλη Mnτσoτάκη να περιδιαβαίvoυν τα ξέvα κάvovτας αvτίστασn από τα πεντάστερα. Evτ οφ στόρυ και καλησπέρα...

Σύριζα Μάρκετ

Χουντικές φρουτόκρεμες σε προσφορά.Δώρο ο σανός.Μαζέψτε κι εσείς αργύρια με κάθε αγορά.

κοινος νους

τα fake news την υπηρεσια των γαλαζιων λαμογιων και των αφεντικων τους μπας και ξανακυβερνησουν και μας χρεωκοπησουν παλι...μυριζονται δημοσιο χρημα απο το νοικοκυρεμα της χωρας επι διακυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ....κουλη σημερα ερχονται νεες καρπαζιες....!

Πάνος (ΟΧΙ Σκρλτς)

Να δεις τη δική μας καρπαζιά στον τΣΥΡΙΖΑ τι ηχηρή θα είναι ...

@κοινός νους

Κοινέ νου.. επειδή πάντα σε θαύμαζα, για πες μου κατά δήλωση πρωθυπουργού ο πατέρας του αγόραζε την Αυγή και μια δεύτερη εφημερίδα για να την τυλίγει μέσα. Η αυγή βέβαια την εποχή της χούντας έπαψε να κυκλοφορεί. Ποιο από τα δυο είναι ψέμα? του πρωθυπουργού ή ότι είχε πάψει να κυκλοφορεί η Αυγή? Η χούντα ήτανε κακή και έβαζε μέσα κάθε αντιφρονούντα, για ποιο λόγο μπορεί να αθώωσε τον Θείο από την στιγμή που άνηκε αποδεδειγμένα στην ΔΕΚΑ, δεν ήτανε τόσο κακή η χούντα ή είχε άλλου είδους συναλλαγή ο Θείος και βρέθηκε στον φιλοχουντικό ΠΑΟ της εποχής? Γιατί ως πρωθυπουργός δεν διατάζει ένα άνοιγμα των εγγράφων της ΧΨ εταιρίας και της χούντας να αποδείξει την αθωότητα και να τους τα τρίψει στην μούρη? ο δικός μου νους δεν έχει απαντήσεις... ο δικός σου ως κοινός νους φαντάζομαι θα με διαφωτίσει..Α! και που ξέρεις ότι έρχονται και άλλες καρπαζιές για τον Κούλη? (Μπαξεβάνη εσύ? )

θανος

Η Αυγή που είχε κλείσει επί χούντας ήταν η εφημερίδα που ο μπαμπάς Τσίπρας την έχωνε μέσα σε άλλη για να μη φαινεται...βέβαια μπορεί να ήταν στοκ από πριν....

Προκαλώ

να βρεθεί αρχείο,τραγουδι(Ψωμί και ελιά και Κώτσο Βασιλιά,Γεια σου Γιώργο Παπαδόπουλε κλπ),φωτογραφία,γράμμα με μπαμπά,θείο Ζουρνά και μπαμπά της περήφανης δανειομονομάχου...χαχαχα...Εκεί θα μας τελειώσετε...χαχαχα...

ELENl

ΤΡΙΠΡΑΣ. ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ????ΤΑ 'ΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 'ΠΑΘΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ!!!!!ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.. ΟΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΕΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΩΣΟΥΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ???? ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΙΠΩΤΑ!!!!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ !!!!!ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΑΚΗ. ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

LKDFJGL

μόνο απο τον τρόπο που αντιδράνε αυτές τις 3 ημέρες καταλαβαίνεις οτι όλα είναι αλήθεια....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης