Φλαμπουράρης: Συναντώ όσους μου το ζητούν με στόχο να λύνω τα προβλήματα

Φλαμπουράρης: Συναντώ όσους μου το ζητούν με στόχο να λύνω τα προβλήματα

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δίνουν την δυνατότητα στους πολίτες να «ανασάνουν έστω και με καλάμι είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης - Τι απάντησε στις καταγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι συναντάται με επιχειρηματίες στο Μέγαρο Μαξίμου

flabouraris-voul
«Εγώ έχω συναντήσεις φανερές και ανοικτές με όλους που το ζητούν με στόχο να λύνω τα προβλήματα» είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης απαντώντας στις καταγγελίες του αρχηγού της ΝΔ πως ο υπουργός Επικρατείας συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου με επιχειρηματίες.

Ο κ. Φλαμπουράρης πρόσθεσε: «Αυτό έκανα με την υπόθεση Μαρινόπουλου-Σκλαβενίτη για 13.000 εργαζόμενους. Με τα ναυπηγεία Σύρου και βρήκαν δουλειά 200 άτομα και το ίδιο γίνεται με τα ναυπηγεία στην Ελευσίνα και πολλές άλλες τέτοιες βιομηχανίες που η πολιτική σας είχε απαξιώσει. Εμείς λύνουμε προβλήματα ομάδων και όχι ρουσφετολογικά ζητήματα».

Φλαμπουράρης Βουλή


«Αν η χώρα αυτή η δική μας θέλει να προχωρήσει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ με προοδευτική συμμαχία είναι μονόδρομος. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και έτσι θα ηρεμήσετε» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Παράλληλα επανέλαβε τα θετικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός υποστηρίζοντας ότι δίνουν την δυνατότητα στους πολίτες να «ανασάνουν έστω και με καλάμι (σ.σ. αναπνευστήρα)» ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ύφος της πολιτικής σύγκρουσης και τις προσωπικές επιθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης