Καμμένος: «Η Κουντουρά βγαίνει πρώτη στις δημοσκοπήσεις γιατί πληρώνει με 30άρια και 40άρια»

kamenos-simer1

Πληρώνει με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού, είπε ο Πάνος Καμμένος

Σε μια σοβαρή καταγγελία για την Έλενα Κουντουρά προχώρησε ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν υπουργός Τουρισμού πλήρωνε εταιρείες δημοσκοπήσεων με κονδύλια του υπουργείου.

«Έδινε 30αρια και 40αρια με κονδύλια του υπουργείου» είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

«Θα την δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις, έτσι είναι αν δίνεις 30αρια και 40αρια» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Ολόκληρος ο διάλογος με όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στον Σκάι έχει ως εξής:

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αυτά είπε. Από την άλλη πλευρά, να έχει τον Ψαριανό που λέει να κατεβάσουν τα σύμβολα από τα σχολεία, να έχει τον Τατσόπουλο με το «απαυτό» του Βουκεφάλα, που έλεγε εδώ πέρα. Η Νέα Δημοκρατία να έχει αυτούς και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάζει τη βασιλική συνιστώσα, την κ. Κουντουρά.

Μ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Τώρα το θυμηθήκατε ότι είναι βασιλική συνιστώσα; Όχι, όταν την είχατε Υπουργό, κ. Καμμένε;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εγώ τον πατέρα της τον αγαπούσα και τον στήριζα, αλλά η κ. Κουντουρά είναι βασιλική συνιστώσα, την οποία βλέπουμε τώρα και στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, τις οποίες πλήρωνε ως Υπουργός Τουρισμού. Θα τα βγάλουμε αυτά την άλλη εβδομάδα.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Η ίδια πλήρωνε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων από το Υπουργείο Τουρισμού; Για ποιο λόγο;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Βέβαια. Με τριαντάρια και σαραντάρια.

Μ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Με κονδύλια του Υπουργείου;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Με κονδύλια του Υπουργείου.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Για να την ευνοήσουν; Για αυτό το λέτε; Την είδα πρώτη σε μια εταιρεία.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα την δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Αλίμονο, αν πληρώνεις 30 και 40 στις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Σοβαρή καταγγελία.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Να σας πω κάτι; Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, όταν ήμασταν υποψήφιοι βουλευτές στην Β’ Αθηνών, αν δεν δίναμε το «τάλιρο» στην MRB, στις τάσεις δεν μας έβγαζε εκλεγμένους.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Πλήρωνε κάθε βουλευτής «τάλιρο»;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μια φορά πλήρωσα, με έβγαλε πρώτο και βγήκα έβδομος, τις άλλες φορές δεν την πλήρωσα και βγήκα δεύτερος.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Όλοι οι βουλευτές πληρώνουν δηλαδή όταν γίνονται μετρήσεις;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Όλοι από το ταμείο πληρώνουν. Έρχεται η τάση από την MRB και λέει εγώ κύριε για να σε μετρήσω θέλω αυτά τα χρήματα.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Νομότυπα εννοείτε ή νόμιμα;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Όχι νομότυπα, νόμιμα. Το θέμα είναι μετά τις εκλογές. Όταν στο δημοψήφισμα έβγαζαν το «όχι», «ναι» και το «ναι», «όχι», όταν έβγαζαν τον Σημίτη «καταλληλότερο». Θυμάστε τον Σημίτη «καταλληλότερο»;

Διαψεύδει τις καταγγελίες Καμμένου η Κουντουρά

Στην κατηγορηματική διάψευση των ισχυρισμών του Πάνου Καμμένου, προχώρησε η Έλενα Κουντουρά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ1, ότι δήθεν ως υπουργός Τουρισμού πλήρωνε εταιρείες δημοσκοπήσεων με κονδύλια του Υπουργείου.
«Είναι θλιβερό να προσπαθούν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι με τέτοια λάσπη να πλήξουν το πρόσωπό μου», τόνισε η Έλενα Κουντουρά. «Με έχουν συνηθίσει σε αυτές τις προσβολές, στις συκοφαντίες. Διαψεύδω αυτή την καταγγελία», δήλωσε και συνέχισε σημειώνοντας ότι ως γυναίκα έχει δεχθεί ανήθικες σεξιστικές επιθέσεις.
Και σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής της συνέντευξης, «με έχουν στοχοποιήσει. Έχω συνηθίσει στις προσβολές και τις συκοφαντίες, διαψεύδω, βεβαίως, αυτήν την καταγγελία. Θέλω να σας πω ότι το Υπουργείο Τουρισμού δεν έχει χρήματα για να δίνει σε εταιρείες δημοσκοπήσεων. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν δίνει χρήματα πέρα από τις πάγιες ανάγκες του. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού που είναι ο εθνικός φορέας προβολής και προώθησης έχει έναν πάρα πολύ μικρό προϋπολογισμό. Όλες μας οι συμβάσεις και η προβολή προώθησης βγαίνει στη Διαύγεια, εγκρίνεται από το Δ.Σ., βάζουμε υπογραφές, και ελέγχονται τα μεγάλα κονδύλια από το Ελεγκτικό Συνέδριο».

Η κυρία Κουντουρά επανέλαβε κατηγορηματικά ότι από την ημέρα που ίδια ανέλαβε το Υπουργείο, διαχειρίστηκε ένα μικρό προϋπολογισμό για την προβολή και την προώθηση, και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχαμε τη δυνατότητα, παρόλο που θα το θέλαμε, να κάνουμε έρευνες για να στοχεύσουμε και να χαράξουμε καλύτερη τουριστική πολιτική». Επίσης, η κυρία Κουντουρά σημείωσε ότι η μοναδική έρευνα που έχει γίνει, είναι μία ποιοτική, από τον ΕΟΤ, το 2016, αμέσως μετά την προσφυγική κρίση ώστε να αξιολογηθεί εάν οι τουρίστες ήταν ευχαριστημένοι ή αντιμετώπιζαν προβλήματα.

 Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι οι επιθέσεις του Πάνου Καμμένου αποτελεί προσωπική βεντέτα, ξεκαθάρισε ότι πάντοτε απαντάει πολιτικά, «διαφώνησα πολιτικά και διαχώρισα την θέση μου». Τέλος, η τ. υπουργός Τουρισμού δήλωσε επίσης ότι όλα τα αποδεικτικά έγγραφα των όσων λέει, θα τα καταθέσει το απόγευμα στη Βουλή και υπογράμμισε ότι ο κόσμος θα την κρίνει για την πορεία της, το έργο της και την προσφορά της.Με κονδύλια του υπουργείου πλήρωνε τις δημοσκοπήσεις η Κουντουρά

ΣΧΟΛΙΑ (10)

George

Δεν με ενδιαφέρει κανείς από τους δύο. Μας λέει η κ. Κουντουρά ότι: "...Το Υπουργείο Τουρισμού δεν δίνει χρήματα πέρα από τις πάγιες ανάγκες του. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού που είναι ο εθνικός φορέας προβολής και προώθησης έχει έναν πάρα πολύ μικρό προϋπολογισμό...". Μπορεί να μας εξηγήσει τότε τι δουλειά έχει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, να νοικιάζει γραφεία σε ένα από τα πιο ακριβά σημεία του Αμστερνταμ Ολλανδίας, (National Tourism Organization AMSTERDAM , NETHERLANDS Regional Office 93, Rokin 1012 KM AMSTERDAM , NETHERLANDS) στον 1ο η 2ο όροφο κτηρίου, του οποίου την είσοδο δεν μπορείς να βρεις; A, και η ολλανδική του σελίδα είναι στα αγγλικά http://www.grieksverkeersbureau.nl/ , υποθέτω δεν βρήκαν λαμόγια γνώστες των ολλανδικών. Επίσης θα ήθελα να μάθω πόσοι δουλεύουν εκεί, πόσο αμείβονται και τι εργο έχουν συντελέσει π.χ τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτά!

Ότι και να πει η Κοτντουρα

Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Εξάλλου από σκληρή δεξιά έγινε αριστερή. Ε τι νόημα έχει να πιστέψεις οτιδήποτε από ότι λέει;

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος !

Κυρούλα , όμως με αυτόν που τώρα κατακεραυνώνεις ήσουν αγκαλίτσα τέσσερα χρόνια ! Τότε ήταν καλά έτσι ? Οταν δεν σε ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας σου και σε ανέδειξε ο μπούλης ήταν καλός έεε ;;; Λίγη τσίπα ....και όλα εδώ πληρώνονται !

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Μαλώνουν τα προδοτικά γουρούνια μεταξύ τους

Άγγελος

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης "καρφώνει¨τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και εταίρο του Αλέξη Τσίπρα οτι "τον παρακαλούσε να τον πάρει μαζί του " στον γάμο του Παύλου Γλύξμπουργκ, γιου του πρώην βασιλιά". Άρα και σύ ψεκασμένε βασιλικός ήσουνα.

Ρουλέτας

Οταν τα εμαθε ο μπουλης γιατί δεν πηγε στον εισαγγελέα

aris

Η ΚΥΡΑ ΞΕΝΗ ΑΚΟΥΕΙ??????

Χρηστος

ΠΡΟΔΟΤΗ-ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.??

Αλήτες αριστεροί

Εισαγγελέα σταμάτα να νιαουρίζεις και κάνε αυτό για το οποίο σε πληρώνουμε...

Αναστατος

Φερτε πισω τα κλεμμενα,ωρεΝΔεξιοΠΑΣΟΚια...

Πρόκειται.....

Πρόκειται για "αδιάφθορη κορασίδα" τέως υπουργό που απλά ξόδευε δεξιά και αριστερά πολύ χρήμα Συνελλήνων φορολογουμένων! Φυσικά με το αζημίωτο! Εντός και εκτός Ελλάδος. Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας διαφθοράς να κάνει οικονομικό έλεγχο στο γραφείο του ΕΟΤ στο Μανχάτταν, κατά την διάρκεια της θητείας της κρυφά παραιτηθείσας στο τέλος Ιανουαρίου του 2019 διευθύντριας (και κολλητής της κυρίας Κουντουρά) κυρίας Γκρέτας Καματερού, που την είχε βρεί εκ των προτέρων δουλειά πριν την παραίτηση της ένας διαπλεκόμενος κολλητός τους έμπορος επιρροής; Όχι μόνο θα βγάλει λαυράκι αλλά σκυλόψαρο! Μέχρι και απορριφθείσα ψευδομήνυση έκανε η κυρία Καματερού στον τέως ερωμένο της παντρεμένο επιχειρηματία, με το οκ της κυρίας Κουντουρά, γιατί αμφότερες φοβήθηκαν οτι ο συγκεκριμένος θα τις ξεβράκωνε δημόσια για τα οικονομικά κατορθώματα τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

georgiadis

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε πως «η επιτυχία στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων και αύξησης του ΑΕΠ (...) θα είναι επιτυχία της Ελλάδας και των παιδιών μας», στη διάρκεια παρουσίας του στο 8ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης,

5
pavlopoulos_mitsotakis

«Πρώτα υπάρχει ελευθερία και ύστερα υπάρχει η ανάγκη για την ειρήνη και αυτό το γνωρίζουν όλοι» τόνισε, μεταξύ άλλων,  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την Καρδαμύλη Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της ανακαινισμένης οικίας που δώρισαν οι Patrick και Joan Leigh Fermor στο μουσείο Μπενάκη

12
ypoyrgeio_exoterikon_1

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει τις σχετικές προσπάθειες των χωρών της περιοχής να εκπληρώσουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προκειμένου να ενταχθούν στην ευρύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια» το μήνυμα του ελληνικού ΥΠΕΞ - Καμία ανάμιξη σε εσωτερικές υποθέσεις τρίτων χωρών, αναφέρουν διπλωματικές πηγές, με αφορμή τις εξελίξεις στα Σκόπια

29
kimpouropoulos_main

«Έρχομαι σε επαφή σε επαφή με εταιρείες που ασχολούνται και εξειδικεύονται σε σπάνιες ασθένειες, ώστε να ευαισθητοποιηθούν με το πρόβλημα πρόσβασης σε οικονομικά βιώσιμες θεραπείες», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του

18