Το Twitter «γλεντά» με το επεισόδιο Πολάκη κατά Μητσοτάκη: Ο... τσιχλόμαγκας που θίχτηκε

Το Twitter «γλεντά» με το επεισόδιο Πολάκη κατά Μητσοτάκη: Ο... τσιχλόμαγκας που θίχτηκε

Πολλά σχόλια και αντιπαράθεση στα social media - «Ο Τσίπρας έβγαλε τον Πολάκη που έκρυβε», έγραφαν πολλά μηνύματα, συνδυάζοντας τη συμπεριφορά του υφυπουργού Υγείας και του πρωθυπουργού στη Βουλή

4797642
Η Ολομέλεια της Βουλής βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουν μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ένταση είναι στο «κόκκινο». Τότε σηκώνεται από τα υπουργικά έδρανα ο υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και με βαρύ βήμα, κατευθύνεται προς το μέρος που κάθεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν θα μας μιλάς εσύ για τον φασισμό. Τα υπόλοιπα αύριο», λέει ο υπουργός στον πρόεδρο της ΝΔ, κουνώντας το δάκτυλό του. Αντιδρώντας, ο αρχηγός της ΝΔ είπε: «Άντε φύγε από δω. Πέρασε έξω».

Ο υφυπουργός Υγείας, με ύφος που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει στη Βολή των Ελλήνων, έχοντας την απόλυτη κάλυψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στην Κρήτη, επιμένει στην άκρως προκλητική συμπεριφορά του, παρ' ότι έχει προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις ακόμη και στο εσωτερικό του κόμματός του.

Στη συνέχεια οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασαν σε έντονο ύφος τη διαμαρτυρία τους στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος, παρόλα αυτά, δεν επανέφερε στην τάξη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

4797643
4797647


Η ανάρτηση του Πολάκη στο Facebook 

Λίγο αργότερα, μέσα από το Facebook, ο κ. Πολάκης έδωσε την δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το πώς εκτυλίχθηκε το σκηνικό που έλαβε χώρα στη Βουλή:



Κλείσιμο
Μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, αλλά μία συμπεριφορά, ισοδυναμεί με ολόκληρο βιβλίο. Οι χρήστες του Twitter γλέντησαν» με το επεισόδιο που προκάλεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τον οποίο χαρακτηρίζουν από... τσιχλόμαγκα, έως «γιδοβοσκό που θίχτηκε».

Τα σχόλια πάρα πολλά, όμως σε κάθε περίπτωση διαφαίνεται η αγανάκτηση των πολιτών για τον ξεπεσμό της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα. Ναι μεν δεν έλειψε η χιουμοριστική προσέγγιση, αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα μηνύματα του κόσμου είχαν ένα χαρακτηριστικό: Τον αποτροπιασμό για συμπεριφορές που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τον χώρο που εκπροσωπούνται οι Έλληνες πολίτες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης