Συνάντηση Αναστασιάδη - Αποστολάκη για την κυπριακή ΑΟΖ

Συνάντηση Αναστασιάδη - Αποστολάκη για την κυπριακή ΑΟΖ

Έγινε «ανταλλαγή απόψεων για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας», ανέφερε στο Twitter ο κύριος Αναστασιάδης

anastasiadis-apostolakis-kypros
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, αντάλλαξαν σήμερα το πρωί απόψεις για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της Κυπριακής Προεδρίας της Δημοκρατίας στο twitter αναφέρεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχτηκε σήμερα τον κ. Αποστολάκη και πως έγινε «ανταλλαγή απόψεων για την έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί η Τουρκία και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των νόμιμων δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Αποστολάκης θα συμμετάσχει αργότερα σήμερα στις εργασίες του 5ου Διακυβερνητικού Συμβουλίου Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου. Επίσης αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογο του Σάββα Αγγελίδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης