Απρέπεια Τσίπρα: «Ξαναζεσταμένο» το ντοκιμαντέρ για Μάτι!

Απρέπεια Τσίπρα: «Ξαναζεσταμένο» το ντοκιμαντέρ για Μάτι!

Προκαλεί σοκ ο τρόπος με τον οποίο ο πρωθυπουργός της χώρας, χθες από την Ξάνθη, μίλησε για τα ντοκουμέντα της μεγάλης τραγωδίας που λύγισε όλη την Ελλάδα - Οι πολίτες συγκλονίστηκαν, εκείνος το βρήκε ξαναζεσταμένο και προκατασκευασμένο!

tsipras_ar
Βλέποντας το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ και του Αλέξη Παπαχελά για το Μάτι, δύσκολα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι δεν θα άγγιζε κάποιον. Οτι δεν θα ανατρίχιαζε όποιος το έβλεπε με τις περιγραφές των ανθρώπων που έχασαν τα πάντα. Με το πόσο άδικα 100 ψυχές παραδόθηκαν στην πύρινη λαίλαπα χωρίς καμία βοήθεια.

Κι όμως υπάρχει κάποιος που δίπλα στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ δεν έβαλε τον επιθετικό προσδιορισμό «συγκλονιστικό». Αντίθετα το βρήκε «ξαναζεσταμένο»! Θεώρησε «ξαναζεσταμένες» τις μαρτυρίες που όλους μας λύγισαν, την περιγραφή του τρόμου,   το γεγονός ότι εκείνος και η συντροφιά του γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί και έπαιζαν θέατρο στις κάμερες.

Αν το θεωρείτε αδιανόητο, υπάρχει το ντοκουμέντο. Στη χθεσινή του ομιλία στην Ξάνθη ο Αλέξης Τσίπρας είπε αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σας διαβεβαιώ δεν έπαθε καμία ηθική κρίση ο Μητσοτάκης, ούτε με την υπόθεση Κυμπουρόπουλου, ούτε με το προκατασκευασμένο και διατεταγμένο, προεκλογικό, ξαναζεσταμένο ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για το Μάτι».




Αδιανόητη δήλωση Τσίπρα: «Ξαναζεσταμένο» το ντοκιμαντέρ για Μάτι!



Με αυτά τα επίθετα περιέγραψε το ντοκιμαντέρ: προκατασκευασμένο, διατεταγμένο, προεκλογικό, ξαναζεσταμένο! Ακολουθούν μερικές από τις αντιδράσεις στο Διαδίκτυο:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης