Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη εύχονται «Καλό Πάσχα»

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη εύχονται «Καλό Πάσχα»

Από την Τήνο όπου βρίσκονται για τις άγιες ημέρες του Πάσχα

mareva-mitsotaki-ena
Με μια φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα μας εύχονται «καλό Πάσχα», μπροστά στη σούβλα με τον οβελία.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με την οικογένειά του βρίσκονται στην Τήνο για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα και σήμερα, ανήμερα Κυριακή του Πάσχα, το γιορτάζουν παραδοσιακά, με το αρνί στη σούβλα, όπως όλοι οι Έλληνες.

Αγκαλιά με την γυναίκα του Μεράβα, που φορά ποδιά, καθώς μετέχει στις ετοιμασίες του τραπεζιού, γελαστοί και ευτυχισμένοι, εύχονται σε όλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλό Πάσχα!! 😀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις


«Δύναμη από την πίστη» κάλεσε τους Έλληνες να πάρουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο αναστάσιμο μήνυμά του. «Το μήνυμα προς όλους είναι ότι ο Γολγοθάς για την πατρίδα μας τελειώνει. Είμαστε λίγο πριν το πέρασμα σε μία νέα πιο αισιόδοξη εποχή» προσθέτει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Με αλληλεγγύη, ομοψυχία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των Ελλήνων θα τα καταφέρουμε» τονίζει στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εύχεται «χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και κάθε καλό στις οικογένειές σας».

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:

Κλείσιμο
«Ελληνίδες και Έλληνες, σε όλη τη χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου και το Άγιο Πάσχα. Παίρνουμε δύναμη από την πίστη μας, από τη νίκη της ζωής, του φωτός, της ελπίδας.

Η σκέψη μας σήμερα είναι σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα και ιδίως σε όσους πέρασαν πιο δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Και το μήνυμα προς όλους είναι ότι ο Γολγοθάς για την πατρίδα μας τελειώνει. Είμαστε λίγο πριν το πέρασμα σε μία νέα πιο αισιόδοξη εποχή. Με αλληλεγγύη, ομοψυχία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των Ελλήνων θα τα καταφέρουμε.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και κάθε καλό στις οικογένειές σας. Εύχομαι το φως της Ανάστασης να δείξει τον δρόμο για μια πιο φωτεινή, για μια καλύτερη Ελλάδα. Χριστός Ανέστη!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης