Άδωνις: Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε δεικτικά την σημείωση του Σπύρου Δανέλλη, ότι είναι υποψήφιος με τον «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία» και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ 

adonis_geo
Στα ύψη βρίσκεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει και των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Δανέλλης.

Κατά την παρουσίαση των καλεσμένων, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε δεικτικά την σημείωση του Σπύρου Δανέλλη, ότι είναι υποψήφιος με τον «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία».

«Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα του 2019. Αυτό είναι το ωραίο που μας έκανε ο Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε.

Αναφερόμενος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στην υπόθεση της Νovartis, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι ο πρώτος που θέλει να πάει σε Ειδικό Δικαστήριο βάσει του νόμου 86 του Συντάγματος, αν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του.

O Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε τον Σπύρο Δανέλλη, αναφερόμενος στην άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, «να δω τι θα ψηφίσεις την Παρασκευή για τον Πολάκη».

Κλείσιμο
Η αναφορά στον Παύλο Πολάκη έγινε στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του για την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα, θέμα για το οποίο υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Δανέλλης δεν απάντησε για το τι θα πράξει την Παρασκευή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρατηρεί: «Σε μένα θέλει φυσικό δικαστή, στον Πολάκη θα ψηφίσει να πάει στον φυσικό δικαστή;».

Άδωνις: Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης