Κωνσταντοπούλου στον «Θέμα 104,6»: Η Δικαιοσύνη είναι πλήρως εξαρτημένη και υποκινούμενη από την κυβέρνηση

Κωνσταντοπούλου στον «Θέμα 104,6»: Η Δικαιοσύνη είναι πλήρως εξαρτημένη και υποκινούμενη από την κυβέρνηση

Αυτογελοιοποιείται ο Αλέξης Τσίπρας όταν μιλάει για πράσινη αριστερά και πράσινες και κόκκινες σημαίες, είπε η  Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς στελέχη του ΠΑΣΟΚ

zwi_konstantopoulou_aftodioikisi
Σφοδρά πυρά εναντίον του πρώην συντρόφου της Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, αναφερόμενη στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς στελέχη του ΠΑΣΟΚ η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε: «Από προχτές που είδα τον κ. Τσίπρα να αυτογελοιοποιείται σε τέτοιον βαθμό και να μιλάει για την πράσινη αριστερά και τις πράσινες σημαίες και τις κόκκινες σημαίες, περιστοιχισμένος και πλαισιωμένος από ότι πιο παλαιοπασοκικό υπάρχει και ότι πιο ξεφτισμένο και ξεθωριασμένο και χρεωκοπημένο από Ξενογιαννακοπούλου, Τζουμάκα, Ραγκούση και ούτω καθεξής, με λίγο Κόκκαλη, με λίγο διαπλοκή, με λίγη διαφθορά ή πολύ. Αυτή τη στιγμή είναι στο κέντρο του βούρκου πάντως, το έχει πετύχει αυτό». 

Για την υπόθεση Πετσίτη η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε ότι: «Δεν έχει τολμήσει κανείς, εκτός από κάτι ψελλίσματα του κ. Βούτση και του κ. Παππά τις τελευταίες μέρες που ανησυχούν γιατί λέω ευθέως ότι πρέπει να δοθούν τα πόθεν έσχες στη δημοσιότητα και πρέπει να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και του Τσίπρα και του Παππά για να δούμε ακριβώς πόσο βάθος έχουν τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται. Το σκάνδαλο Πετσίτη είναι ένα σκάνδαλο ολκής, το οποίο φυσικά θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι αυτονόητο ότι αφορά τον Παππά και τον Τσίπρα. Ο Πετσίτης ήταν το πρόσωπο που κουβαλούσε το χαρτοφύλακα του Παππά και δεν ξέρω και τι άλλο, από εποχής που ο Παππάς ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα. Θα πρέπει και αυτοί οι οποίοι λένε ότι είμαστε οι αρχάγγελοι που θα καταπολεμήσουν τη διαφθορά, δεν είναι οι πρώτοι που πρέπει να πουν αντί να λέει ο Παππάς μη συκοφαντείτε, δεν πρέπει να πει βεβαίως να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου, δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δε λέει όμως αυτό, λέει η Κωνσταντοπούλου με συκοφαντεί».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis «υπαρκτό σκάνδαλο» το οποίο κινδυνεύει να «μην διερευνηθεί και να μην διελευκανθεί ποτέ διότι οι χειρισμοί που γίνονται από πλευράς εισαγγελείας διαφθοράς, εισαγγελέως διαφθοράς και εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, δηλαδή από πλευράς της κας Τουλουπάκη και της κας Ξένης Δημητρίου Βασιλοπούλου που είναι και οι δύο πρόσωπα εκλεκτά του Μαξίμου και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αυτοί οι χειρισμοί, επειδή ακριβώς παραβιάζουν όλα τα όρια του κράτους δικαίου και των αρχών της ευθυδικίας, όχι απλώς κλονίζουν την δικογραφία αλλά την τινάζουν στον αέρα. Το θέμα είναι ότι όταν για να στοιχειοθετηθούν αυτά ενεργοποιούνται διαδικασίες μέσω του τύπου και μάλιστα των φίλα προσκείμενων στην κυβέρνηση μέσων, των κυβερνητικών μέσων, προδημοσιεύονται καταθέσεις μαρτύρων πριν καν δοθούν, υπάρχουν καταγγελίες προστατευόμενων μαρτύρων όπως ο Μανιαδάκης, ο οποίος είπε με πίεσαν αφόρητα να δώσω συγκεκριμένα πρόσωπα και όταν τελικά αυτά ενεργοποιούνται για τρίτη φορά, όχι σε ανύποπτο χρόνο, ούτε σε αδιάφορο χρόνο, αλλά σε χρόνο πολιτικά ενδιαφέροντα, κλονίζεται φυσικά η αξιοπιστία της διαδικασίας».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε ερώτηση για την κυρία Ξεπαπαδέα, τόνισε ότι: «υπάρχει ένα μείζον ζήτημα σύγκρουσης καθηκόντων και σύγκρουσης συμφερόντων και θα έπρεπε αυτό φυσικά να έχει οδηγήσει σε παραίτηση της συγκεκριμένης κυρίας, η οποία είναι Γενική Γραμματέας και μάλιστα κατά της διαφθοράς, είναι άλλο πράγμα τι κάνει ένας δικηγόρος στην άσκηση δικηγορίας και είναι άλλο πράγμα ένας γενικός γραμματέας υπουργείου και μία γενική γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης να εμπλέκεται σε τέτοιου είδους εκπροσωπήσεις με πρόσωπα τα οποία είναι προδήλως ελεγχόμενα και θα έπρεπε να έχουν ήδη ελεγχθεί, αλλά δυστυχώς η δικαιοσύνη σήμερα, τουλάχιστον στο επίπεδο της ηγεσίας της, είναι πλήρως εξαρτημένη και υποκινούμενη από την κυβέρνηση».

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης