Νίκος Τσιούτσιας για Novartis: Πολιτικός στόχος ο Σαμαράς, να καθίσουν οι συνωμότες και οι σκευωροί στο σκαμνί

Νίκος Τσιούτσιας για Novartis: Πολιτικός στόχος ο Σαμαράς, να καθίσουν οι συνωμότες και οι σκευωροί στο σκαμνί

«Αυτές οι αθλιότητες της σημερινής κυβέρνησης εναντίον πολιτικού αντιπάλου δεν έχουν ξαναγίνει»,  ανέφερε μιλώντας στον Θέμα 104,6 

samaras_tsioutsias
Για πολιτική σκευωρία και πολιτικές μεθοδεύσεις έκανε λόγο μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, ο εκπρόσωπος Τύπου και διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Νίκος Τσιούτσιας με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis.

Aπαντώντας σε ερώτηση για το ποιες είναι οι εκκρεμότητες που αφήνουν ανοιχτή την υπόθεση σε σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Τσιούτσιας είπε ότι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα.






«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας πολιτικός στόχος για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει στοχοποιηθεί. Έχει στοχοποιηθεί πολιτικά. Δεν τον αγγίζουν αυτά», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Τσιούτσιας τόνισε: «Μπορεί κάποιος να διαφωνεί πολιτικά με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά αυτές οι αθλιότητες της σημερινής κυβέρνησης εναντίον πολιτικού αντιπάλου δεν έχουν ξαναγίνει. Η προσφορά στην δημοκρατία του κ. Σαμαρά θα είναι να καθίσουν οι συνωμότες και οι σκευωροί στο σκαμνί και να πούν ποιος, πότε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης