Έξω από την ΑΣΟΕΕ ο Μπακογιάννης: Οι μικροπωλητές εκμεταλλεύονται το άσυλο - Να σταματήσει!

Έξω από την ΑΣΟΕΕ ο Μπακογιάννης: Οι μικροπωλητές εκμεταλλεύονται το άσυλο - Να σταματήσει!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη συνεργασία της αστυνομίας, αλλά και των πολιτών

43245301_2051047891628155_3908891165344137216_n
Στην Πατησίων, και συγκεκριμένα έξω από την ΑΣΟΕΕ, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να αναδείξει το πρόβλημα των μικροπωλητών που βρίσκουν άσυλο μέσα στο πανεπιστήμιο.

«Έξω από την ΑΣΟΕΕ. Εκεί οπου ο παράνομος έχει γίνει ο «νταβατζής» της περιοχής και ο νόμιμος αισθάνεται ότι μπαίνει σε απαγορευμένη ζώνη. (Στο τέλος του βίντεο και οι αντιδράσεις...αυτών που ενοχλήθηκαν από το κινητό τηλέφωνο)», γράφει στην ανάρτησή του πριν από το βίντεο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

«Είμαστε στην ΑΣΟΕΕ μέρα μεσημέρι, εδώ στην Πατησίων κι αυτό που βλέπετε είναι πώς ανθίζει το παρεμπόριο. Τι γίνεται; Τα εμπορεύματα είναι στο πεζοδρόμιο, οι πωλητές και βεβαίως οι αποθήκες είναι μέσα στο πανεπιστήμιο», αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Στην πραγματικότητα αυτό που γίνεται είναι ότι εκμεταλλεύονται το άσυλο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Απαιτείται η συνεργασία της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας και πάνω από όλα να το πάρουμε απόφαση», προσθέτει, κλείνοντας το βίντεο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης