Εκδήλωση του υποψηφίου με τη ΝΔ Φώτη Καρύδα και συνάντηση με τον Πατριάρχη

Εκδήλωση του υποψηφίου με τη ΝΔ Φώτη Καρύδα και συνάντηση με τον Πατριάρχη

Την κεντρική του ομιλία θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, στις 19:30 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος) ο υποψήφιος βουλευτής Φώτης Καρύδας.

IMG_7743
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών Φώτης Καρύδας καλεί στην εκδήλωση και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει τους φίλους του από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο.

IMG_5353

Στο μεταξύ ο Φώτης Καρύδας επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο το Φανάρι, όπου έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Κατά τη συνάντησή τους συζήτησαν θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο,  την Ελληνική Ομογένεια, την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης καθώς και τη μεγάλη του Γένους Σχολή.

Τέλος, ο κκ Βαρθολομαίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Φώτη Καρύδα στις εκλογές. Μετά το πέρας της συνάντησής, ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρέθεσε γεύμα στον κ. Καρύδα στη Μεγάλη Οικουμενική Τράπεζα του Πατριαρχείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης