Βρούτσης στον ΘΕΜΑ 104,6: Αλλοίωσαν το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο και διέγραψαν αιτήσεις για απονομή συντάξεων

vroytis-nw1

Σύμφωνα με τον πρώην υπ. Εργασίας αυτό έγινε και το 2017 και το 2018 - «Υπάρχει ηλεκτρονικό αποτύπωμα» συμπλήρωσε και ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης ο οποίος είπε ότι για δύο χρόνια, το 2017 και το 2018 στο υπουργείο Εργασίας έγινε αλλοίωση του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και «αφαίρεσαν αυθαίρετα αιτήσεις συνταξιοδότησης».

«Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια, χωρίς προηγούμενο. Ποτέ κανείς στο παρελθόν δεν διανοήθηκε να αλλοιώσει το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο για αιτήσεις συνταξιοδότησης» είπε ο πρώην υπ. Εργασίας.

Ο κ. Βρούτσης προειδοποίησε, μάλιστα, ότι «το ηλεκτρονικό αποτύπωμα υπάρχει» εξηγώντας ότι αυτό ισχύει «επειδή χρησιμοποίησαν κωδικούς υπαλλήλων. Κάποιος με εντολή έκανε αλλοίωση του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου».

«Θα το βρουν μπροστά τους» είπε απευθυνόμενος στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ενώ ερωτηθείς για τον αριθμό των αιτήσεων που διεγράφησαν απάντησε «δεν γνωρίζω τον αριθμό, εγώ εκτιμώ ότι πρόκειται για χιλιάδες».

Επιχειρώντας να ερμηνεύσει τα κίνητρα πίσω από την κίνηση αυτή, ο Γιάννης Βρούτσης είπε ότι «εκτιμώ πως θέλουν να δείξουν μικρό αριθμό εκκρεμών συντάξεων στην Τρόικα».

«Η δημόσια τοποθέτησή μου ότι είναι παράνομη και καταχρηστική ενέργεια πρέπει από μόνη της να ευαισθητοποιήσει τη Δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Βρούτσης προαναγγέλλοντας ότι «θα ξανακάνω ερώτηση στη Βουλή που θα περιλαμβάνει την αλλοίωση του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Efstathios VITTA22

Μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!!

andreaw

φερε μου πρωτα την επικουρικη μου συνταξη που πετσοκοψε το κομα σου και μετα μπορεις να μιλησεις περαν του οτι αυτα που λες δεν ισχυουν κατα δηλωση του εκπροσωπου εργαζομενων στον εφκα πρεπει να υπαρξει συνθημα στους συνταξιουχους "δεν ξεχνω'

Νίκος

Διόλου απίθανο στην χώρα στην οποία ζούμε. Κατά καιρούς έχουν γίνει και άλλα τα οποία κανείς δεν έχει μάθει...Και μη χειρότερα...

Μονομάχος

Φυσικά θα προηγηθούν οι δικοί τους, αυτό θα γίνει!!! Ε ρε γλέντια μόλις φύγουν, τί θα δει το φως του ήλιου, ένας θεός ξέρει.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης