Βούλτεψη στον «Θέμα 104,6»: Μέχρι να πάρει το Νόμπελ ο Τσίπρας δεν ξέρουμε τι άλλο θα ξεπουλήσει

Βούλτεψη στον «Θέμα 104,6»: Μέχρι να πάρει το Νόμπελ ο Τσίπρας δεν ξέρουμε τι άλλο θα ξεπουλήσει

«Για που θα πρωτοπάρει Νόμπελ Ειρήνης ο Τσίπρας.. για το μεταναστευτικό, για το τι έκανε τον Ζάεφ πρωτοξάδερφο του Μεγαλέξανδρου;», διερωτήθηκε η Σοφία Βούλτεψη, επισημαίνοντας ότι «μέχρι να πάρει το Νόμπελ ο Τσίπρας δεν ξέρουμε τι άλλο θα ξεπουλήσει»

voultepsi-sofia-34343-708
Για την πρόθεση του Πάπα Φραγκίσκου να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα για το Νόμπελ Ειρήνης μίλησε στο «ΘΕΜΑ 104,6» και στον Βασίλη Αδαμόπουλο η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

«Για που θα πρωτοπάρει Νόμπελ Ειρήνης ο Τσίπρας.. για το μεταναστευτικό, για το τι έκανε τον Ζάεφ πρωτοξάδερφο του Μεγαλέξανδρου;», διερωτήθηκε η Σοφία Βούλτεψη, επισημαίνοντας ότι «μέχρι να πάρει το Νόμπελ ο Τσίπρας δεν ξέρουμε τι άλλο θα ξεπουλήσει».

Σχολιάζοντας τους επαίνους που έρχονται από το εξωτερικό για τον πρωθυπουργό, ανέφερε χαρακτηριστικά : «Αφού τους κάνει όλες τις δουλειές. Έχει κάνει μαζί τους όλες τις συναλλαγές, έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών. 'Εχει καταστρέψει δυο τρία νησιά εντελώς και έχει υπογράψει στο Υπερταμείο και έχει δώσει τη Μακεδονία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης