Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στις συνοικίες της δυτικής Θεσσαλονίκης

Στον Δενδροπόταμο η πρώτη στάση του προέδρου της ΝΔ -  «Να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός» και «αλλαξέ τα όλα» του φώναζαν στους Αμπελοκήπους

Toν Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την συνάντηση του με παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ξεχωριστή στιγμή στην επίσκεψη του στον Άγιο Νεκτάριο, ήταν όταν τον πλησίασε ένα τσιγγανόπουλο, ο μικρός Πρόδρομος και του προσέφερε κεράκια.

Ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ, ξεναγήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού, το οποίο ήταν αρχική έδρα του «Φάρου του κόσμου», δημιουργός του οποίου είναι ο πάτερ Αθηναγόρας, ο οποίος και τον καλωσόρισε στο κέντρο.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει μία βόλτα στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους.

Το "παρών" στην επίσκεψη δίνουν και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας, ο πρόεδρος της Διοικούσας ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος και o υποψήφιος βουλευτής, Φάνης Παππάς.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr



Ακολούθως ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την πλατεία Επταλόφου στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου στον οποίο εξέφρασε τη στήριξή του. «Έχει κάνει σπουδαίο έργο σε μια δύσκολη περιοχή», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

¨οπως μεταδίδει το thestival.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα καφέ και τα μαγαζιά της πλατείας, ενώ έβγαλε σέλφι και φωτογραφίες με τον κόσμο.

Κάποιοι μάλιστα του φώναζαν «να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός» και «αλλαξέ τα όλα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την τοπική οργάνωση Αμπελόκηπων της Νέας Δημοκρατίας.

Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Δημήτρης Σταμάτης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Thestival.gr:






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr