Μορφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Χαριτωμενιά τα «αγγούρια» της Μεγαλοοικονόμου

Μορφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Χαριτωμενιά τα «αγγούρια» της Μεγαλοοικονόμου

Ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ «αθωώνει» την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, με αφορμή αναφορά του Αδωνη Γεωργιάδη για σεξιστική συμπεριφορά

megalooi
«Χαριτωμενιά» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης την χυδαία και σεξιστική αναφορά της κυρίας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου για τα αγγούρια και τους ομοφυλόφιλους.

Ο βουλευτής Καβάλας που νωρίτερα είχε σχολιάσει από τα έδρανα της Ολομέλειας πως ο Αδωνης Γεωργιάδης και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου «είναι ίδιοι» αναγκάστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να κάνει μια περίτεχνη κωλοτούμπα και από το βήμα της Βουλής να δηλώσει «ζητώ συγγνώμη από την κυρία Μεγαλοοικονόμου που είπα ότι είναι ίδια με τον κ. Γεωργιάδη. Δεν είναι ίδιοι. Είναι διαφορετικό να κάνεις μια χαριτωμενιά στην τηλεόραση για τα αγγούρια και διαφορετικό να γενικεύεις τα αγγούρια σε αυτή την αίθουσα». Να σημειωθεί  ότι το τελευταίο διάστημα η κυρία Μεγαλοοικονόμου απαντά σε εσωκομματικά πυρά με απειλές περι παραίτησης που θα οδηγήσει σε πτώση της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Αδωνης Γεωεργιάδης χαρακτήρισε υποκριτική την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα της γυναίκας υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις της κυρίας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου με τα αγγούρια και τους ομοφυλόφιλους.

«Η κυρία Μεγαλοοικονόμου σε μια τηλεοπτική εκπομπή χάρισε  ζαρζαβατικά στον Μ. Γιακουμάτο λέγοντάς του ότι δεν του έφερε αγγούρια  γιατί δεν είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτή την φράση την χυδαία και σεξιστική δεν είπατε τίποτα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καματερός με κατηγορεί μάλιστα ότι ρίχνω το επίπεδο αλλά  δέχεται να κάθετε στα ίδια έδρανα με την Μεγαλοοικονόμου. Μας κατηγορείτε εσείς που καταπίνετε τα αγγούρια της Μεγαλοοικονόμου. Ο άλλος ο συνάδελφος του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι είμαι ίδιος με την Μεγαλοοικονόμου. Είστε ψεύτες και υποκριτές» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης