Γέφυρες της ΝΔ προς το Κέντρο η εκδήλωση του Δημήτρη Τσιόδρα

Γέφυρες της ΝΔ προς το Κέντρο η εκδήλωση του Δημήτρη Τσιόδρα

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο έδωσαν το παρών στελέχη από ευρύ πολιτικό φάσμα - Ανάμεσά τους οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Κωστής Χατζηδάκης, Γιώργος Αμυράς, Γκίκας Χαρδούβελης και άλλοι

PHOTO_1
Δυναμική εμφάνιση στην πολιτική σκηνή της Α΄ Αθηνών με τη ΝΔ έκανε ο Δημήτρης Τσιόδρας. Στην συγκέντρωσή του την Πέμπτη το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο με τίτλο “Ο δρόμος για την έξοδο από την κρίση” έδωσαν το παρών στελέχη από ευρύ πολιτικό φάσμα.

Ήταν εκεί ιστορικά στελέχη της ΝΔ, όπως ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο πρώην πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος (του οποίου ο Δ.Τσιόδρας ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος), οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης και Αδ. Γεωργιάδης, οι βουλευτές της Α΄ Αθηνών Ολγα Κεφαλογιάννη και Θ.Φορτσάκης, πολλοί “γαλάζιοι” βουλευτές, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, πληθώρα πρώην κορυφαίων στελεχών του Ποταμιού μεταξύ των οποίων ο Γ. Αμυράς, ο Γρ.Ψαριανός, ο Αλ. Μαλλιάς, ο Στρ. Μούγερ, ο Θ. Σκόκος, ο Ν.Μηλαπίδης, στελέχη της κεντροαριστεράς, όπως ο Γ. Μεϊμάρογλου, ο και ο Γκ. Χαρδούβελης και πλήθος κόσμου από το στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ και τον φιλελεύθερο, κεντρώο χώρο. “Η σημερινή συγκέντρωση είναι οι γέφυρες της ΝΔ προς τις δυνάμεις του Κέντρου”, είπε χαριτολογώντας κάποιος από τους παραβρισκόμενους.

“Αυτή τη φορά ο κ.Τσίπρας βαφτίζει τις οπισθοδρομικές απόψεις του προοδευτικές. Πρόκειται για άλλη μια ψευδεπίγραφη ταμπέλα” τόνισε στην ομιλία του ο Δ. Τσιόδρας, ο οποίος αφού απαρίθμησε τα κυβερνητικά πεπραγμένα που κάθε άλλο παρά σε πρόοδο παραπέμπουν, σε διάφορους τομείς, επεσήμανε την ανάγκη για ένα “μέτωπο ανασυγκρότησης και δημιουργίας”. “Για να σχηματισθεί αυτή η ευρύτατη πλειοψηφία για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χρειάζεται η κοινή πορεία όλων των μεταρυθμιστικών-ευρωπαϊκών δυνάμεων σε ένα δημοκρατικό μέτωπο που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. Αυτό που χρειάζεται είναι διαπιστευτήρια σοβαρότητας, εντιμότητας, επάρκειας και προσήλωσης σε αλλαγές κι όχι έλεγχος των κομματικών ταυτοτήτων του παρελθόντος” τόνισε.

Στην εκδήλωση έκαναν παρεμβάσεις ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης (οικονομία-ανάπτυξη), ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην στέλεχος του Ποταμιού Π. Βαλλιάνος (για μια σύγχρονη εκπαίδευση), ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δ. Καιρίδης (η Ελλάδα στο διεθνές περιβάλλον) και η πολιτική αναλύτρια Μαριάννα Πυργιώτη (η ανάγκη θεσμικής ανασυγκρότησης). Ολοι οι ομιλητές επεσήμαναν την ανάγκη της ευρύτερης δυνατής συσπείρωσης με ανοίγματα της ΝΔ στο χώρο του κέντρου, ακόμη και της κεντροαριστεράς.

PHOTO_2
PHOTO_4
PHOTO_5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης