Λαφαζάνης στον ΘΕΜΑ 104,6: Ο Τσίπρας έχει εγκαθιδρύσει αμερικανογερμανοκρατία στον πιο ακραίο βαθμό

Λαφαζάνης στον ΘΕΜΑ 104,6: Ο Τσίπρας έχει εγκαθιδρύσει αμερικανογερμανοκρατία στον πιο ακραίο βαθμό

«Ούτε σε εποχές Πιουριφόι δεν είχαμε τέτοιο καθεστώς στην Ελλάδα είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

lafazani-them
Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια του να κάνει διεύρυνση προς τα Αριστερά με τελευταία κίνηση τα πρώτα 16 ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο άσκησε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεταλλαχθεί πολιτικά και ιδεολογικά. Εφαρμόζουν δεξιότατες πολιτικές και έχουν εγκαθιδρύσει αμερικανογερμανοκρατία στη χώρα στον πιο ακραίο βαθμό» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

«Ούτε σε εποχές Πιουριφόι δεν είχαμε τέτοιο καθεστώς στην Ελλάδα. Ο κ. Πάιατ λειτουργεί ως γκαουλάιτερ και υπερκυβερνήτης στη χώρα, μπαίνει στα υπουργεία, δίνει εντολές και κατευθύνσεις. Δίνει την πολιτικοστρατιωτική κατεύθυνση της χώρας με έναν τρόπο που δεν προσφέρει τίποτα στην άμυνα της χώρας» πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους ο κ. Λαφαζάνης.

«Δεν μπορεί να επικαλείται την αριστερά και το δήθεν προοδευτικό μέτωπο. Αυτό που φτιάχνει είναι ένα δεξιό νεοφιλελεύθερο μέτωπο που δεν έχει σχέση με την Αριστερά» συμπλήρως χαρακτηρίζοντας λάθος «να προβάλει σε ψηφοδέλτια παιδιά μορφών αγωνιστών μόνο και μόνο για να αποκτήσει αριστερό άλλοθι». «Είναι θλιβερό θέαμα και αποτελεί κατά τη γνώμη μου ένα είδος τυμβωρυχίας» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Κληθείς να σχολίασει τα όσα υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βράδυ της Τετάρτης στο Παρίσι ότι υπήρχαν χώρες και πρόσωπα που ήθελαν Grexit το 2015, ο επικεφαλής της ΛΑΕ έκανε λόγο για «προφάσεις εν αμαρτίαιας». «Ανακαλύψεις εκ των υστέρων του Τσακαλώτου ότι υπήρχε χώρα που ήθελε να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Δεν υπήρχε ποτέ πρότασή η θέση κάποιου για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη γιατί ξέραμε ότι θα πυροδοτηθούν αποσταθεροποιητικές εξελίξεις» συμπλήρωσε.

«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έπαιξε πολύ άσχημο ρόλο το 2015. Δυστυχώς ήταν από αυτούς που έβαζαν το ευρώ και την ΕΕ πάνω από την Ελλάδα και το μέλλον της. Έκαναν σχεδόν παράδοση της χώρας μας στους πιστωτές» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, δεν υπάρχει έξοδος από τα Μνημόνια όπως λέει η κυβέρνηση αφού «μας λένε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και βάζουν οι δανειστές θέμα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ. Μάλλον είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι στα Μνημόνια γιατί δεν έχουμε χρηματοδότηση και υποχρεωνόμαστε για δανεισμό από τις αγορές με 4%».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης