Οργή για τον Κυρίτση και τους νεκρούς από μολότοφ: «Όταν είσαι από την πλευρά αυτών που τις πετάνε, πώς να θυμάσαι πόσους σκότωσαν;»

Οργή για τον Κυρίτση και τους νεκρούς από μολότοφ: «Όταν είσαι από την πλευρά αυτών που τις πετάνε, πώς να θυμάσαι πόσους σκότωσαν;»

«Διαχέει μια αντίληψη ότι η ρίψη μολότοφ συνιστά ήσσονος σημασίας αδίκημα» δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δικηγόρων των διασωθέντων της Marfin

kiritsine1
Δεν έχει τέλος η θύελλα που προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση «δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ».

Λίγες ώρες μετά το «άδειασμα» από τον Νίκο Φίλη που δήλωσε στο Open ότι «εγώ θυμάμαι νεκρούς από μολότοφ στη Marfin», ο δικηγόρος των διασωθέντων από την τραγωδία αυτή, Θρασύβουλος Κονταξής, τόνισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι «διαχέει μια αντίληψη ότι η ρίψη μολότοφ συνιστά ήσσονος σημασίας αδίκημα».

Όπως υπογράμμισε η «άκυρη και ανιστόρητη» δήλωση Κυρίτση «αποτελεί παραχάραξη της ιστορίας» ενώ, όπως επισήμανε, «δεν ρίπτεται μολότοφ για παιχνίδι αποτελεί μέσο άλλου αδικήματος όπως ανθρωποκτονία ή εμπρησμός ή κάτι άλλο».

Οργισμένος εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 και ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, ο οποίος αφού επισήμανε «γιατί σας εκπλήσσει η δήλωση του Κυρίτση; Αν την έκανε άλλος θα ήταν έκπληξη. Για τον βιο και την πολιτεία του δεν μου κάνει έκπληξη» στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν. Ίσως οι συγγενείς τους να μπορούν να του πουν δύο κουβέντες για το πώς μπορεί να κάψει έναν άνθρωπο μια μολότοφ».

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η οργή των χρηστών του Twitter που, μεταξύ άλλων, επισημαίνουν «όταν είσαι πάντα απο την πλευρά αυτών που πετάνε τις μολοτοφ, πώς να θυμάσαι πόσους σκότωσαν;»

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης