Ο Πολάκης στη Βουλή για το αεροσκάφος από τη Βενεζουέλα: Ψάχνετε το θέμα σαν τον... Ζεράρ Ντε Βιλιέ

Ο Πολάκης στη Βουλή για το αεροσκάφος από τη Βενεζουέλα: Ψάχνετε το θέμα σαν τον... Ζεράρ Ντε Βιλιέ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αφού θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα, μετά άρχισε να μιλά για το προσφιλές του ΚΕΕΛΠΝΟ

4736631
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αναφορικά με την υπόθεση του κρατικού αεροσκάφους της Βενεζουέλα που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά η ελληνική κυβέρνηση επιχείρησε να αποκρύψει προσπάθησε ο Παύλος Πολάκης στην Βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ακολουθώντας τις αρχικές ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου παρομοίωσε τους βουλευτές αντιπολίτευσης με τον γνωστό συγγραφέα κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων Ζεράρ Ντε Βιλίε.

«Θα σας αποδείξω πως κυβερνά η αριστερά γιατί είχατε μάθει στις μπάζες» είπε ο Π. Πολάκης απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση για να προσθέσει «Να φύγουμε λίγο από τα αεροπλάνα και την Βενεζουέλα . Ζεραρ ντε Βιλιέ έχετε καταλήξει. Το ΣΚΑΙ μίλαγε για ομηρία Τσίπρα-Μαλδίβες».

Στην συνέχεια δε επανήλθε στην γνωστή τακτική καταγγέλλοντας υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Όταν κυβέρναγε η δεξιά επι Αβραμόπουλου δώσατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ να παραγγέλνει τεστ με 80 ευρώ την ίδια ώρα που η Πολωνία τα αγόραζε με 11 ευρώ. Μετά κατεβήκατε στα 60 ευρώ για να το ρίξετε το 2014 στα 8 ευρώ. Αυτή η υπόθεση είναι μια από τις δεκάδες που ξόδεψε η χώρα και συγκροτούν τα 85 δις ευρώ στην Υγεία» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι «εμείς κάναμε νέο διαγωνισμό και ρίξαμε την τιμή στα 5,45 ευρώ. Έγινε προσφυγή και μια εισηγήτρια βρήκε νομικά προβλήματα. Εμείς όμως δεν κάνουμε επέκταση διαγωνισμού . Βάλαμε τις εταιρίες να δώσουν 25% έκπτωση και η τιμή πέφτει και πάλι στα περίπου 5 ευρώ. Ετσι κυβερνά η Αριστερά». Στην συνέχεια ο ίδιος παρουσίασε την τροπολογία για το σύστημα μοριοδότησης και μετακίνησης υπαλλήλων του ΕΚΑΒ υποστηρίζοντας πως στο παρελθόν οι τοποθετήσεις προσωπικού πραγματοποιούταν με πολιτικές παρεμβάσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης