Θεοχαρόπουλος για κάλεσμα Τσίπρα: Εμείς δεν φοβόμαστε τον διάλογο

Θεοχαρόπουλος για κάλεσμα Τσίπρα: Εμείς δεν φοβόμαστε τον διάλογο

Όπως είπε στον «Θέμα 104,6» ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, θα παρευρεθεί τη Δευτέρα στην εκδήλωση της Λούκα Κατσέλη

theoxaropoulos
Ανοιχτός στον διάλογο δήλωσε στον «Θέμα 104,6» ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος, απαντώντας στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για ένα προοδευτικό μέτωπο.

«Εμείς δεν φοβόμαστε. Ο προγραμματικός διάλογος αναδεικνύει τις συμφωνίες και τις διαφωνίες. Αυτό που κάνουμε, από τότε που έχουμε αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ, είναι με τους ανθρώπους της ανανεωτικής αριστεράς να προσπαθούμε να ανασυγκροτήσουμε αυτό τον χώρο», ανέφερε.



Απαντώντας στα σενάρια ότι μπορεί να βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν μπαίνει σε αυτή τη λογική, αλλά μόνο «στην λογική προγραμματικών συγκλίσεων». «Εγώ σας είπα καθαρά ότι δεν μπαίνω στη λογική συζητήσεων ευκαιριακών συμπράξεων, αλλά μπαίνω στη λογική προγραμματικών συζητήσεων», ανέφερε. 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολιάζοντας το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους Σοσιαλδημοκράτες, είπε ότι «ο χώρος που είχε εκφραστεί μέσα από το ΚΙΝΑΛ, ανήκει στο χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας. Με πολιτική αυτοπεποίθηση έχω συμμετάσχει σε όλες τις διαδικασίες των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Αν έρχονται κάποιοι ως παρατηρητές, αυτοί δεν θα μας διώξουν από το σπίτι μας.  Δεν ξέρω τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Κεντροαριστερά πρέπει να προστατέψει το χώρο της».

Κλείσιμο
Μιλώντας για την εκδήλωση που οργανώνει την προσεχή Δευτέρα η Λούκα Κατσέλη με τον Ούντο Μπούλμαν, είπε ότι «εκεί θα είμαι και εγώ και ο κύριος Κύρκος».

«Δεν μπορεί η Κεντροαριστερά να πει ότι δεν θα συμμετέχει. Πρέπει να πας εκεί με αυτοπεποίθηση και να παρουσιάσεις τις θέσεις σου και να τις αναδεικνύεις με πολιτική αυτοπεποίθηση», ανέφερε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης