Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

mitsotakis_pis

Η συνάντηση έγινε ενόψει και της παρουσίασης του προγράμματος της ΝΔ για την Υγεία – Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στην πρόληψη και την πρωτοβάθμια υγεία

Με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ) συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση έγινε ενόψει και της παρουσίασης του προγράμματος της ΝΔ για την υγεία.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η Πειραιώς, στο πρόγραμμά της, δίνει έμφαση στην πρόληψη και την πρωτοβάθμια φροντίδα. Και στους δύο τομείς, τα φαρμακεία θα μπορούσαν να παίξουν αποφασιστικό ρόλο, εφόσον επιλυθούν νομικές εκρεμμότητες.

Ο αρχηγός της ΝΔ αναφέρθηκε και στις εντάσεις μεταξύ του κόμματός του και του ΠΦΣ, λέγοντας ότι έχουν αποκατασταθεί και υπογράμμισε ότι τα φαρμακεία μπορούν να επιτελέσουν σημαντικό έργο στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι τα φαρμακεία δεν είναι εκλογικά κέντρα αλλά υγειονομικά κέντρα. Ενώ συμφώνησε πως έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στην πρόληψη και την ενημέρωση των πολιτών και μπορούν να έχουν πιο ενεργό ρόλο στον εμβολιασμό των πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

?????

Επόμενη συνάντηση με Πολακη, ανοικτή σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ. Έτσι για να δει ο τουρκος παραγωγός πως γίνεται η τηλεθέαση!

Koύλnnnnnnn... τα φάρμακα να εivαι της ΝΟVARTIS

Ψηφίστε τον γόνο της αγίας οικoγέvειας που 100 χρόνια τους θρέφει ο Ελλnvικός λαός! Εεε ρε γλέvτιαααααα... έχει να πέσει μίζαααααα!!!!!!!!!!

Δημήτρης S400

Βλάκααααααααααα μαύρο στο Σύριζαααααααα

Koύλnnnnnnn... τα φάρμακα να εivαι της ΝΟVARTIS

@22:28: Αν κράζουμε τον Κούλη δεν σημαίνει αυτόματα ότι είμαστε συριζαίοι. Έλεος με αυτή την ηλιθιότητα!

ωχουου!!!!

Κούλης: ρε, τι πάθαμεεεεεεεεεεεε!!! πόσα τρώγαμε επί τόσα χρόνια και τώρα μας τα έκοψε ο Τσίπρας ... Πού είναι εκείνα τα ευλογημένα χρόνια που ο κοσμάκης πλήρωνε αβέρτα και μεις τρώγαμε ανερυθρίαστα και πλουτίσαμε, κι εμείς και τα παιδιά μας.... Ρε, τι πάθαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........Φ. Σύλλογος: θα σε ξαναψηφίσουμε , Κούλη, και κανόνισε όπως παλιά γιατί χανόμαστε.....ρε, τι πάθαμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!..ωχουου...

Και κλάμα η κυρία!!!

Χτυπήσου όσο θές συριζαυγουλο!! Θα πλαντάξεις στο κλάμα!!! Θα οδύρεσαι σε λίγο καιρό.!!!!! Από τώρα άρχισες τα ωχουου ?????

Χριστόδουλos

Μια οικογενειοκρατία, ένα σόι μέσα στην διαφθορά και την μίζα που 100 χρόνια το ταΐζει ο Ελληνικός λαός... κι όμως υπάρχουν πρόβατα (όπως ο 23:31@) που σκοτώνονται για τους Μητσοτάκηδες. (Και για τους Παπανδρέιδες και τους Καραμανλήδες)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

IMG_1839

Μετά την χθεσινή επεισοδιακή περιοδεία στο Κιλκίς, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τα... άκουσε και στη Βέροια για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν έξω από την αίθουσα που μιλούσε ο υπουργός και συνεχίστηκαν και εντός αυτής, προκαλώντας την εμφανή ενόχλησή του

91
D2HrO6JWoAE0MfP

Ολοκληρώθηκε η τριμερής στο Ισραήλ - Με κοινή δήλωση, Τσίπρας, Νετανιάχου και Αναστασιάδης καταδικάζουν τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Στόχος μας ένα ασφαλές δίκτυο μεταφοράς των ενεργειακών πόρων, επισήμανε ο πρωθυπουργός μετά το πέρας των συνομιλιών  - Η παρουσία του Πομπέο αποτελεί απτή απόδειξη ότι Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ είναι αξιόπιστοι εταίροι των ΗΠΑ, δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης 

6