Σε κλοιό διαδηλωτών ο Τζανακόπουλος στην Κατερίνη

Αποδοκιμάστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στους διαδηλωτές - Προσαγωγές εννέα πολιτών για «προληπτικούς λόγους»!

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ2-4
Αποδέκτης διαμαρτυριών για την Συμφωνία των Πρεσπών έγινε απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος συμμετείχε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη.

Περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Καβάλα, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της κινητοποίησης του κυβερνώντος κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα για την ανατροπή του κλίματος που έχει δημιουργηθεί μετά τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για τις διαμαρτυρίες στην Κατερίνη

O Δ. Tζανακόπουλος στην Κατερίνη

Κλείσιμο
Όπως μετέδωσε το thestival.gr οι διαδηλωτές στην Κατερίνη συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων και φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ γιούχαραν τον κ. Τζανακόπουλο κατά την άφιξή του. Οι διαδηλωτές απευθυνόμενοι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν: «Πέντε προδότες είσαστε...»

Τους διαδηλωτές περιόρισαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν εκεί, οι οποίες μάλιστα προσήγαγαν εννέα πολίτες για «προληπτικούς λόγους».

Στην ομιλία του κ. Τζανακόπουλου παρέστη η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ενώ στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τα βίντεο του Thestival.gr

Thestival.gr Αποδοκιμασίες σε Τζανακόπουλο (1)



Thestival.gr Αποδοκιμασίες σε Τζανακόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης