Σόου Νοτοπούλου - Χατζηγεωργίου: «Θα περπατάμε μαζί με Libertaha!»

paradosi_paralavi_mathra_art

Χαμόγελα, συγκίνηση, φιλιά και αγκαλιές για την «παλιά» Κατερίνα Νοτοπούλου και τη «νέα» Ελευθερία Χατζηγεωργίου - «Αποθέωσαν» η μία την άλλη και οι δύο μαζί... την Συμφωνία των Πρεσπών  

Ένα εντυπωσιακό «σόου», όπως άρμοζε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, συνόδευσε την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης. Ντυμένες, η «παλιά» Κατερίνα Νοτοπούλου στα λευκά και η «νέα» Ελευθερία Χατζηγεωργίου στα μαύρα, τα οποία «έσπασε» με μια λευκή μπλούζα, εμφανίστηκαν απαστράπτουσες μπροστά στις κάμερες και τα φωτογραφικά φλας.

Σε μια συμβολική, ίσως, κίνηση ενότητας, οι δύο κυρίες φόρεσαν γόβες παρόμοιας, καφέ απόχρωσης, ενώ τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν κι έπαιρναν. Η σχεδόν «θεατρική», δε, «φαντασμαγορική» τους εμφάνιση στις σκάλες του κτιρίου, τις οποίες κατέβηκαν μαζί, θύμισε σε πολλούς κάτι από «Λάμψη», όταν ο Γιάγκος Δράκος και η σύζυγός του, Βίρνα, κατέβαιναν μαζί τα σκαλιά της πολυτελούς οικίας τους, συνήθως για να παραθέσουν κάποια δεξίωση.

Εμφανώς πιο εξοικειωμένη με την παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών καμερών, η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν σταμάτησε να μοιράζει χαμόγελα δεξιά και αριστερά, ενώ η Ελευθερία Χατζηγεωργίου εμφανίστηκε πιο «σφιγμένη», έχοντας το άγχος της... πρώτης φοράς.
paradosi_paralavi_mathra_in
Οι δηλώσεις, όπως ήταν φυσικό,  πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Στην ομιλία της, η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στο έργο του ΥΜΑΘ, σημειώνοντας πως έγινε επένδυση στις συνεργασίες και στην ενδυνάμωση των σχέσεων όλων των φορέων. Λίγο μετά ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της με την Χατζηγεωργίου με το όνομά της στα social media, δηλαδή ως Libertaha λέγοντας ότι θα περπατάνε μαζί. 
liberta

motopoulou-pappas


Παράδοση- παραλαβή ΥΜΑΘ


“Σήμερα το ΥΜΑΘ είναι αλλιώς. Υλοποιήσαμε δυο νέα έργα πρόγραμμα «στηρίζω» με προϋπολογισμό 195.000 ευρώ. Το πρόγραμμα «νεανικές δράσεις» που τόσο λοιδορήθηκε. Η καλύτερη απάντηση θα δοθεί από τους νέους ανθρώπου και τις δράσεις τους. Επενδύσαμε στις συνεργασίες και στην ενδυνάμωση των σχέσεων όλων των φορέων. Το παλατάκι έχει πάρει το δρόμο του. Υποβάλαμε πρόταση αποκατάστασης και επανάχρηση του κτιρίου. Δρομολογούνται έργα σχολικής στέγης στη Μακεδονία και τη Θράκη. Προωθήσαμε πρωτοβουλίες για την στήριξη των εργαζομένων και των επαγγελματιών. Η πλατεία διοικητηρίου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης της αποκατάστασης της. Η Αλεξάνδρεια ζώνη καινοτομίας έχει ρόλο δεν είναι ένα αφήγημα” ανέφερε.

Μιλώντας για την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε πως η Μακεδονία και η Θράκη είναι πλέον πύλη ειρήνης και πόλος ανάπτυξης στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. "Βάλαμε σφραγίδα ειρήνης στα Βαλκάνια. Προστατεύσαμε τα εθνικά μας συμφέροντα και αποκτήσαμε ένα σύμμαχο και φίλο μέσα από μια έντιμη συμφωνία. Η Μακεδονία και η Θράκη είναι πλέον είναι πλέον πύλη Ειρήνης και πόλος ανάπτυξης στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη" σημείωσε.
paradosi_paralavi_mathra_in2
Μιλώντας για την διάδοχό της, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, έκανε λόγο για μια νέα, αποτελεσματική γυναίκα, για μια αγωνίστρια. “Το τιμόνι του ΥΜΑΘ κρατά από χθες η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, μια νέα μαχητική γυναίκα, μια αποτελεσματική γυναίκα, μια αγωνίστρια. Με την Ελευθερία συναντηθήκαμε στους πρώτους μου κοινωνικούς αγώνες. Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε άψογα” είπε.

“Από σήμερα στρέφομαι με όλες μου τις δυνάμεις στη μάχη της Αυτοδιοίκησης για να μείνει η Θεσσαλονίκη πόλη ανοιχτή και δημοκρατική” κατέληξε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

"Τιμητική" χαρακτήρισε την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του ΥΜΑΘ η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

“Η πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο Μακεδονίας και Θράκης ως υφυπουργός εσωτερικών είναι βαθιά τιμητική και ιδιαίτερα διότι έρχεται σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων για την Βόρεια Ελλάδα. Για παρά πολλά χρόνια η Βόρεια Ελλάδα, η Μακεδονία και η Θράκη αφέθηκαν στην τύχη τους, αφέθηκαν να μαραζώσουν χωρίς τα απαιτούμενα έργα υποδομής, χωρίς αναπτυξιακό σχεδιασμό, χωρίς παραγωγικές επενδύσεις. Πάνω σε αυτό το υπόστρωμα δημιουργήθηκε το εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη αντιδραστικών ιδεολογιών διότι οι πολιτικές ηγεσίες της περιοχής μας είτε στο επίπεδο της Κεντρικής Διοίκησης είτε στην αυτοδιοίκηση επέλεξαν να καλύψουν την ανικανότητά τους κάτω από το πέπλο του εθνικισμού” ανέφερε στην ομιλία της.
paradosi_paralavi_mathra_in3
paradosi_paralavi_mathra_in4
Η νέα ΥΜΑΘ, μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, έκανε λόγο για μια “συμφωνία πρότυπο”. "Η Συμφωνία των Πρεσπών κινητοποίησε ευαισθησίες και φόβους. Στο μέλλον θα αποδείξει ότι αναβαθμίζει τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας” σημείωσε.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης Φώτης Δομζαρίδης, ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζησιμόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και του Στρατού.
paradosi_paralavi_mathra_in5
paradosi_paralavi_mathra_in6
paradosi_paralavi_mathra_in7

Ελευθερία, η νέα Κατερίνα (κρατάει την ομπρέλα στον Αλέξη)

Η υπουργική θέση της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου χαρακτηρίζεται εξαργύρωση της φιλικής σχέσης της με τον πρωθυπουργό, για τον οποίο μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμη και να του κρατάει την ομπρέλα

Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να έχει μάτια και αυτιά και στη συμπρωτεύουσα. Στο Διοικητήριο, όπως αποκαλείται το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την Κατερίνα Νοτοπούλου, προσωπική πολιτική επένδυση του ίδιου του πρωθυπουργού και του στενού περιβάλλοντός του, τα σκήπτρα παίρνει άλλο ένα κομματικό στέλεχος που φέρει την ίδια σφραγίδα.

Πρόκειται για την Ελευθερία Χατζηγεωργίου, τη νέα υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).
Η είσοδός της στην κεντρική πολιτική κονίστρα είχε προαποφασιστεί από το 2018. Η φιλική σχέση της με τον πρωθυπουργό χρονολογείται από τα φοιτητικά χρόνια και συνεχίστηκε τότε που εκείνη ήταν γραμματέας της οργάνωσης Θεσσαλονίκης της Νεολαίας Συνασπισμού, καθώς και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της.

Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονίκης η ίδια, θα έχει ως αποστολή να ανατρέψει ή τουλάχιστον να αμβλύνει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η 40χρονη γυναίκα δεν απομακρύνθηκε ποτέ από τον στενό πυρήνα του πρωθυπουργού.

Μέχρι τώρα ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου με την ιδιότητα της διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Ηταν, ωστόσο, ξεκάθαρο ότι δεν ήταν τοποθετημένη σε αυτή τη θέση κυρίως ως στενή συνεργάτης του κ. Τζανακόπουλου, αλλά ως διευθύντρια του γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου, κάτι που έχει ποιοτική διαφορά. Ως βασικό στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης είχε, μεταξύ των άλλων, και ευθύνη να συνομιλεί με πολιτικούς συντάκτες.

xatzigewrgiou_tsipras_in


Μαθήματα γαλλικών

Παλαιότερα είχε διατελέσει συνεργάτης του κ. Τάσου Κουράκη, ενώ μόλις μερικά χρόνια νωρίτερα έκανε ιδιαίτερα γαλλικών. Τότε ήταν που συνδύαζε την καριέρα της στην εκπαίδευση με την κομματική της δράση, οργανώνοντας προεκλογικές εξορμήσεις στη Θεσσαλονίκη και μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια με τα συνθήματα που είχε υιοθετήσει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τα «Η ελπίδα έρχεται», «Η Ελλάδα προχωράει», «Η Ευρώπη αλλάζει» και άλλα πολλά.

Οι συμπολίτες της ενθυμούνται ακόμα τις επισκέψεις της σε λαϊκές αγορές, πρακτορεία ΟΠΑΠ, φαρμακεία και καφενεία και τον νεανικό ενθουσιασμό της. Η νέα υφυπουργός ήταν ένα από τα πιο αφοσιωμένα κομματικά στελέχη της συμπρωτεύουσας .

Αργότερα, από τη θέση της στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν παρούσα σε όλες τις κομβικές πολιτικές στιγμές της κυβέρνησης, παρότι δεν έχαιρε αναγνωρισιμότητας. Ενα έμπειρο μάτι, όμως, θα την παρατηρούσε δίπλα στον πρωθυπουργό όταν εκείνος πήγε στο Μάτι για πρώτη φορά. Ηταν ένα από τα πρόσωπα που αποτέλεσε γέφυρα μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και όλων των υπόλοιπων φορέων, τις δραματικές εκείνες ημέρες, στον απόηχο των πυρκαγιών.

xatzigewrgiou_tsipras_in3
Μάτι / Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 - Εξι μέρες μετά την τραγωδία η Χατζηγεωργίου συνοδεύει τον πρωθυπουργό στα καμένα

Διακοπές στη Χαλικδική

Παρότι στην Αθήνα απολάμβανε την ιδιωτικότητά της, αν και ενεργό μέλος του πρωθυπουργικού επιτελείου, στη συμπρωτεύουσα το όνομά της είχε απασχολήσει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Οι διακοπές της έγιναν γνωστές στους συμπολίτες της μέσα από δημοσιεύματα του Τύπου με τίτλο «Ξεκούραση στη Χαλκιδική για την Ελευθερία Χατζηγεωργίου», τα οποία έγραφαν: «Στη Χαλκιδική ξεκουράζεται αυτές τις ημέρες η Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η πιο στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη Φούρκα της Κασσάνδρειας, όπου γεμίζει τις μπαταρίες […]  στον απόηχο των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι». Πέρα, όμως, από την καλοκαιρινή ραστώνη είχε προηγηθεί κάτι πολύ σημαντικότερο, το οποίο εκείνη την περίοδο επισκιάστηκε από τον περίφημο πλέον διορισμό του Νίκου Καρανίκα.

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός είχε υπογράψει τον διορισμό της μητέρας της κυρίας Χατζηγεωργίου. Η σχετική πράξη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Η μητέρα της, συνταξιούχος, πρώην διοικητική υπάλληλος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ, διορίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Τότε, μάλιστα, για πρώτη φορά στη 18χρονη πορεία του νοσοκομείου τα διορισμένα από το υπουργείο μέλη βρέθηκαν σε σύγκρουση με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., δημιουργώντας προβλήματα.

xatzigewrgiou_tsipras_in2
Μάτι / Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 - Η δεύτερη εμφάνιση της Ελευθερίας στο πλάι του Τσίπρα


Ο φίλος μου ο Καρανίκας

Η επάνοδος της κυρίας Χατζηγεωργίου στη συμπρωτεύουσα την αναβαθμίζει, αλλά συνάμα προκαλεί και αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος. Κανείς δεν αμφισβητεί τα κομματικά ένσημα, ούτε τη συμβολή της στον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι άλλωστε από τα παλαιότερα μέλη της αριστερής παρέας, η οποία δέθηκε στο πέρασμα του χρόνου.

Πριν από τον άνοδό τους στην εξουσία, έπιναν κρασάκια, έκαναν ταξίδια στο εξωτερικό, πάντα με αριστερό πρόσημο, συμμετείχαν σε γάμους συντρόφων και πήγαιναν σε κοινές διακοπές. Μία από αυτές ήταν το Πάσχα του 2016, στα βάθη της Ανατολίας, στην Καισάρεια της Καππαδοκίας. Εκεί είχε γίνει ο αρραβώνας του υπεύθυνου Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνούς με την τουρκικής καταγωγής σύζυγό του. Η μετέπειτα υπουργός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού με τον καλό της φίλο Νίκο Καρανίκα. Η υπουργοποίησή της, πάντως, έχει προκαλέσει και δυσαρέσκειες σε βουλευτές της περιοχής.

Σε αντίθεση με την κυρία Χατζηγεωργίου, αυτοί έχουν εκλεγεί, αλλά δεν έχουν ποτέ αξιοποιηθεί από το Μέγαρο Μαξίμου. Ενα τέτοιο στέλεχος είναι ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης. Οι μυημένοι, όμως, στα κυβερνητικά παρασκήνια ισχυρίζονται πως η τοποθέτησή της σηματοδοτεί την πρόθεση του κόμματος να ενισχύσει οργανωτικά την προσπάθεια των δύο στελεχών που ρίχνονται στη μάχη της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή, δηλαδή του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη και της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης κυρίας Νοτοπούλου.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (105)

ουστ σιχαματα!!!

ουστ ρεεε!!!

teo

κοριτσια να ετοιμαζεσται απο τωρα για καμμια τιμια δουλεια και να αφησετε το παραμυθι με ξενα χρηματα να κανετε σοου σας κοβω για ταβερνα μια χαρα εισαστε, η μια στην κουζινα και η αλλη στο σερβιρισμα,

Σοφία

Η επανάσταση του κενού

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ''ΠΤΥΧΙΟ '' ! !

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ''ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ'' ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !! ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΛΕΞΙ ΜΟΥ ? ? ΠΑΝΤΩΣ 10.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ !

Δημοσθένης

Η νεα υπουργός νοτιας Μακεδονίας εκτός απο κουβαλιτρια της ομπρελας Τσίπρα ειχε πάει στο Μάτι μετά την τραγωδία και παρίστανε την κάτοικο της περιοχής στην επίσκεψη Τσίπρα χειροκροτοντας τον,μετα από λίγο ειχε επιτεθεί στη κάμερα τού ΣΚΑΪ όταν επιχείρησε να τραβήξει πλάνα.Καταλαβαινετε για τι άτομα μιλάμε;

Kiki

ΤΟΣΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ.....ΤΙΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ (Η ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΡΙΑ) ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΠΤΥΧΕΙΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ .ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΜΑΣ.ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ....

Τι εξευτελισμος!

Βλεπω σε μια φωτογραφια την εθνικη καθαριστρια μαζι με τον μπαμπα του Ροβεσπιερου κοινως Παππα (ο οποιος μπαμπακας ειναι συντροφος της μαμακας της καθαριστριας και διορισμενος απο τον γιοκα του) και μου ερχεται εμετος. Αλλα να λεμε και την αληθεια: οταν ψαρευεις μεσα σε ενα βοθρο τι περιμενεις να πιασεις;

Batman

Παιδια είναι απλό. Εάν το καλύτερο που μπορούσαν να βρουν στο κόμμα τους ήταν δυο κοπελίτσες σαν αυτές τις δυο καλύτερα είναι να πάρουν δρόμο. Όλα τα στελέχη τους είναι πάρε τον έναν και βαρα τον άλλο. Ούτε για μπάζα δεν κάνουν!

Robin

Ξέρουν τι κάνουν εκεί στο κόμμα..Πλησιάζοντας η συντριβή, ρίχνουν στην πυρά, καύσιμη ύλη για να σκαπουλάρουν εκείνοι τα προφίλ τους.. Γνωστή τακτική ανά τον κόσμο των αριστερών. Και υπάρχει μεγάλος αριθμός στο κόμμα, από ΄΄στρατιώτες΄΄ για ΄΄καύση΄΄. Θα ζήσουμε ιστορικές μέρες το 2019 να με θυμάσαι. Θα κάψουν τα πάντα.

Χαρίλαος

Είναι αυτό που όταν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πάντα έρχεται και κάτι χειρότερο.

Αναξαγόρας

Σκάστε επιτέλους ρε τρόλ των 0,6€ , είπαμε έχει ένδεια στελεχών ο μαουνιέρης Τσίπρας , βάζει Διοικητές σε νοσοκομεία «λαστιχάδες» από βουλκανιζατέρ Σαντορίνης και υπουργούς ανεπάγγελτους αφισοκολλητές καθηγητές Γαλλικών (;) αλλά μην το κάνετε και σημαία ! Δεν αποτελεί τιμή ρε σούργελα τό «Μέσον και το Γλύψιμο» Τόσος κόσμος έχει σπουδές σοβαρές και εργάζεται , δεν τον παίζει όπως εσείς και οι υπουργοί σας οι δοσίλογοι ,που τους βάλαν οι ξένοι για να Ξεπουλήσουν Μακεδονία - Θράκη - Αιγαίο και Κύπρο ! Σκάστε λοιπόν ρετάλια των 0,6€ και μια και φοράτε κουκούλες όπως οι παππούδες σας κάποτε , να ζητήσετε καλύτερη αμοιβή ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Καλ

Τουλαχιστον οι δικοι τους τα πηραν χοντρα για να εξαθλιωσουν την Ελλαδα και τους Ελληνες. αυτα τα τρολ ειναι τοσο φτηνα που με 0,60 ειναι ικανοποιημενοι; τοση φτηνια πια;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4983814

Η Πινακοθήκη θα εγκανιαστεί στις 25 Μαρτίου του 2021 ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Πολιτισμού - Ως το τέλος του έτους ο ανάδοχος για την οριστική μελέτη του θερινού ανακτόρου στο Τατόι - Έως το τέλος Ιανουαρίου 2020, η μελέτη σκοπιμότητας  για τον υπερτοπικό πόλο πέριξ του Αρχαιολογικού Μουσείου - Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ

stefanis

Με συρματοπλέγματα στα γνωστά περάσματα των διακινητών λαθρομεταναστών και μεικτές περιπολίες Στρατού και Αστυνομίας στον Έβρο επιχειρεί η κυβέρνηση να «σφραγίσει» τα ελληνοτουρκικά σύνορα και να ανακόψει τις ολοένα και αυξανόμενες ροές - Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία  στην περιοχή

96
4691508

Ο Βουλευτής της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να μην υπολογίσει το πολιτικό κόστος και να εξετάσει και την αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Απάντηση της Λιάνας Κανέλλη για τους... βουτυροφάγους

51
EL1rmOMWkAIfZKR

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν  κεκλεισμένων των θυρών στον απόηχο των αντιδράσεων για τη συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης για τις θαλάσσιες ζώνες - Έτοιμος να ζητήσει την απόσυρση της διεθνούς αναγνώρισης της κυβέρνησης Σάρατζ δηλώνει ο πρόεδρος της Βουλής της Λιβύης

5
koumoutsakos

«Να γίνει νηφάλια και με παρρησία συζήτηση για τις αλήθειες και τους μύθους του Ελσίνκι - Θα έχουμε πολλά να πούμε» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός αναφερόμενος στην παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού - Σκληρή απάντηση του ΚΙΝΑΛ - Σε συνθήκες που απαιτείται συναίνεση δεν επιτρέπονται αυτές οι μομφές επεσήμανε ο Ανδρέας Λοβέρδος

15