Μωραΐτης: Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις κατά της ακροδεξιάς

Μωραΐτης: Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις κατά της ακροδεξιάς

«Αποδέχθηκα την πρόσκληση του πρωθυπουργού γιατί πιστεύω βαθιά ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας», λέει τώρα ο Θάνος Μωραΐτης, που μέχρι πρότινος εξαπέλυε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα

thanos_mwraitis
Τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πει «ναι» στην πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει κυβερνητικό πόστο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν και μέχρι πρότινος ασκούσε δριμεία και πρωτοφανή κριτική προσπάθησε να εξηγήσει ο νέος υφυπουργός Υποδομών Θάνος Μωραΐτης.

«Αποδέχθηκα την πρόσκληση του πρωθυπουργού, γιατί πιστεύω βαθιά ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας» ανέφερε ο εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος πολιτικός, που τέλεσε υφυπουργός στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

«Γι αυτούς τους λόγους είμαι εδώ και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Στρατηγικός αντίπαλος είναι η ακροδεξιά και ο βαλκανικός νεοφιλελευθερισμός της Νέας Δημοκρατίας. Να διαμορφώσουμε όρους μιας προοδευτικής διακυβέρνησης μακράς πνοής που έχει ανάγκη η κοινωνία» συνέχισε ο κ. Μωραϊτης.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν πως οι ψηφοφόροι στην εκλογική του περιφέρεια τον επέλεξαν με άλλο κόμμα, τόνισε πως δεν επέλεξαν με άλλο κόμμα και προανήγγειλε ότι θα μιλήσει γι' αυτό εκτενώς τις επόμενες μέρες.

«Το 2012 ήμουν υποψήφιος, το 2015 έκανα την πολιτική μου επιλογή και θα είμαι υποψήφιος στην επόμενη εκλογική μάχη» σημείωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης