ΚΙΝΑΛ: Ο Πολάκης έχει εκτεθεί... πολλάκις

Το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζει τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για το καταναλωτικό δάνειο του Παύλου Πολάκη - «Έχει εκτεθεί... πολλάκις, αναδεικνύοντας το πραγματικό καθεστωτικό και αμοραλιστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ»

kinal-sima
«Ο αυτόκλητος «κήρυκας της ηθικής» κ. Πολάκης έσπευσε να εκμεταλλευθεί αδίστακτα το αξίωμα του Υπουργού για να πάρει ένα μεγάλο καταναλωτικό δάνειο, που η Τράπεζα δεν θα χορηγούσε σε κανένα απλό πολίτη», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» για το δάνειο 100.000 ευρώ που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Το ΚΙΝΑΛ υπενθυμίζει ότι ο κ. Πολάκης, ως δήμαρχος, κατά δήλωσή του είχε διπλά βιβλία, ενώ «κατά δήλωσή του ως γιατρός έβγαζε τριπλάσια από την βουλευτική αποζημίωση, κάτι όμως που δεν εμφανίζει στο πόθεν έσχες του».

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «εκτεθεί….πολλάκις αναδεικνύοντας το πραγματικό καθεστωτικό και αμοραλιστικό πρόσωπο του Κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ». «Να τον χαίρονται….», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Ο αυτόκλητος «κήρυκας της ηθικής» κ. Πολάκης έσπευσε να εκμεταλλευθεί αδίστακτα το αξίωμα του Υπουργού για να πάρει ένα μεγάλο καταναλωτικό δάνειο, που η Τράπεζα δεν θα χορηγούσε σε κανένα απλό πολίτη.

Είναι αυτός που κατά δήλωσή του ως Δήμαρχος είχε διπλά βιβλία.

Κλείσιμο
Είναι αυτός που κατά δήλωσή του ως γιατρός έβγαζε τριπλάσια από την βουλευτική αποζημίωση, κάτι όμως που δεν εμφανίζει στο πόθεν έσχες του.

Είναι αυτός που έχει εκτεθεί….πολλάκις αναδεικνύοντας το πραγματικό καθεστωτικό και αμοραλιστικό πρόσωπο του Κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ.

Να τον χαίρονται…. »
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης