Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από το γραφείο του Τζανακόπουλου, νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης

xatzi01

Συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψή του στο Μάτι μια εβδομάδα μετά τη φονική φωτιά που άφησε πίσω της 100 νεκρούς

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης καθώς επιλέχθηκε στον ανασχηματισμό ως αντικαταστάτρια της Κατερίνας Νοτοπούλου που θα είναι υποψήφια δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη.

Η 40χρονη νέα υφυπουργός που είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλονίκη, μέχρι σήμερα ήταν η διευθύντρια του γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου είχε, μάλιστα, συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψη που έκανε στο Μάτι μια εβδομάδα μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι που άφησε πίσω της 100 νεκρούς.

tsipras-mat1
Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στο Μάτι


Το βιογραφικό της

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στη Νεάπολη το 1979. Τελείωσε το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νεάπολης και εν συνεχεία σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο ΑΠΘ. Σήμερα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας στο ΕΑΠ.

Συμμετείχε στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης και έχει πάρει μέρος σε διεθνείς κινητοποιήσεις και συνέδρια στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Δραστηριοποιείται σε διάφορες δομές στον τομέα της αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς, τη σίτιση, τη συλλογή τροφίμων και την ενισχυτική διδασκαλία όπως στο Κοινωνικό φροντιστήριο και την Ετεροτοπία.

Έχει διατελέσει Γραμματέας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της Νεολαίας Συνασπισμού, καθώς και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Οργάνωσης.

Στο 5ο και το 6ο Συνέδριο του ΣΥΝ εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και το 2013 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια Γαλλικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Έχει διατελέσει Επιστημονικός συνεργάτης Παιδείας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

xatzi-ne4
Με τον Αλέξη Τσίπρα σε συγκέντρωση το 2012
xatzi-ne3
Μαζί με την Κατερίνα Νοτοπούλου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη
xatzi-ne2
Αγκαλιές και φιλιά με τον Αλέξη Τσίπρα σε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το 2015

ΣΧΟΛΙΑ (36)

Προς Κ.Ο. Σύριζα

Αγαπητοί κύριοι καλησπέρα, αυτή τη στιγμή κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Αμβούργο, που αφορά την ιχθυοκαλλιέργεια στην Ευρώπη. Παράλληλα εργάζομαι σαν μπάρμαν. Καθώς ολοκληρώνω τις σπουδές μου μέσα στο επόμενο εξάμηνο και σκέφτομαι να επιστρέψω στην πατρίδα, θα μπορούσα να αναλάβω κάποιο χαρτοφυλάκιο υπουργείου σας;

ΟΞΦΟΡΔΗ

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΤΑΤΕΣ ! ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ''ΜΥΑΛΑ'' ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΣ ! ΕΞΑΛΟΥ Η ΠΛΕΜΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ '' ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ! ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ! TI AΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ !!!!!! Ο ΛΑΟΣ ΠΑΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ''ΜΑΔΟΥΡΟ'' ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ !

ΘΑΛΑΣΣΑ--ΘΑΛΑΣΣΑ---ΘΑΛΑΣΣΑ

οι ιδιαιτέρες γίνονται υπουργοί , οι κληρονόμοι των εργολάβων γίνονται πρωθυπουργοί , οι καθηγητές του πανεπιστημίου στην χούντα γίνονται υπουργοί, οι ζωγράφοι του φοίνικα τ΄απρίλη γίνονται μπολσεβίκοι με τις ευχές των πατέρων της εκκλησίας.......... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ..........

Κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης

Τι θα πει ότι συμμετείχε στο Κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης; Είναι δηλαδή κατά του διεθνούς εμπορίου και θέλει να απαγορεύσουμε τις εισαγωγές και να γίνουμε κλειστή χώρα στα ξένα προϊόντα όπως ήταν η Αλβανία του Εμβερ Χότζα ή όπως η Βόρεια Κορέα;

Γιάνης με ένα νί

Γιάνης (με ένα νί) θα λέτε και θα κλαίτε γατάκια

αντικειμενικά

Η υπουργοποίηση Μωραΐτη -ο Τόλκας είναι αμελητέα ποσότητα -δημιουργεί αποτροπιασμό.Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είχε θέσει ποτέ δημόσια ζήτημα για συμπόρευση με τον ΣυΡιζΑ. Όσοι -δηλαδή τύπου Ραγκούση -το είχαν θέσει καήκαν. Επομένως δεν είχαν πολιτικό κεφάλαιο να εισφέρουν. Δημιουργεί αηδία για την πολιτική ενγένει, ότι δηλαδή δεν υπάρχει καμία διαφορά απόψεων ,η βασική ιδεολογία είναι η εξουσία με κάθε κόστος. Δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα βρισιές για να μπορούν να ανταποκριθούν στο φαινόμενο αυτό. Και βέβαια ασφαλώς η κίνηση Τσίπρα είναι ευφυής στην ανηθικότητα της. Παίρνει θλιβερούς κομπάρσους για να πει στον κόσμο που παραμένει στο ΠΑΣΟΚ σήμερα ότι «κοιτάτε σιγά-σιγά θα έρθετε όλοι εδώ»και κάποιοι μπορεί να τσιμπήσουν....

Γίνε κι εσυ

ωρομίσθια καθηγήτρια Γαλλικών και μπορεί να πάρεις και Υπουργείο πού ξέρεις??

!!!

Δεν χρειάζονται σπουδες και πτυχία πλέον. Μία δηλωση στον σύριζα είναι αρκετη. Δεν βλέπετε τον πρωθυπουργό μας;

Μτ

Βιογραφικό της πλάκας. Συνηθισμένο για τους συριζαιους.Καλο βιογραφικό δεν διαθέτει, από εξωτερική εμφάνιση επιεικως είναι χαλί μαυρο.Πραγματικά ειναι αποριας άξιο πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζέψει όσες δεν βλέπονται. Περιεργα γούστα έχουν οι συριζαιοι τελικά.

Θεσσαλονικιός

Η μάνα της Ελένη Χατζηγεωργίου είναι διορισμένη από ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Άλλη περίπτωση κόρης Νοτοπούλου-μαμάς Χατζηγιαννάκη. Η μάνα κάνει πλάτες στην πολιτική καριέρα της κόρης. Τα κεφάλια μέσα τώρα, περήφανοι ψηφοφόροι, και φάτε το σανό σας.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης