Κουρουμπλής στον «Θέμα 104,6»: Δεν έχουμε αποφασίσει για τις εκλογές – Καλύτερα τον Οκτώβριο

Κουρουμπλής στον «Θέμα 104,6»: Δεν έχουμε αποφασίσει για τις εκλογές – Καλύτερα τον Οκτώβριο

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, είπε  ότι οι απόψεις για το χρόνο των εκλογών στην πηγή της εξουσίας είναι διιστάμενες- «Πρέπει να πάμε σε ένα διάλογο και μια προγραμματική σύγκληση με το ΚΙΝΑΛ», ανέφερε για το άνοιγμα του κόμματος στην Κεντροαριστερά

kouroumplis1
Διιστάμενες είναι οι απόψεις για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών στην πηγή της εξουσίας, ανέφερε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον «Θέμα 104,6».

Όπως είπε υπάρχουν κάποιοι που εισηγούνται να γίνουν εκλογές τώρα και κάποιοι άλλοι τον Οκτώβριο.

«Εγώ νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει απόφαση από την κυβέρνηση. Υπάρχουν τα συν και τα πλην και για τώρα και για μετά. Υπάρχουν διιστάμενες απόψεις και στην πηγή της εξουσίας. Εγώ πιστεύω ότι ο Οκτώβριος είναι καλύτερος. Υπάρχουν περιθώρια σε αυτή την περίοδο να ξεδιπλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμά του και να πείσει την κοινωνία», ανέφερε συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αναφερόμενος στον ανασχηματισμό και στο σενάριο πιθανής επιστροφής του στο υπουργικό σχήμα είπε ότι «εμείς βάλαμε πανιά για άλλες πολιτείες. Τρέχω – τρέχω, οργώνω όλη την Ελλάδα», λέγοντας ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

Μιλώντας για το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά, τόνισε ότι «πρέπει να πάμε σε ένα διάλογο και μια προγραμματική σύγκληση με το ΚΙΝΑΛ».

«Μιλάω με ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που είναι πολύ προβληματισμένοι από τη στάση της ηγεσίας του κόμματος», ανέφερε.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης