Όταν ο Κουβέλης έλεγε ότι η επόμενη Βουλή δεν δεσμεύεται από τις κατευθύνσεις της προηγούμενης

Όταν ο Κουβέλης έλεγε ότι η επόμενη Βουλή δεν δεσμεύεται από τις κατευθύνσεις της προηγούμενης

«Δεν υπάρχει καμία νομική δέσμευση για το τι θα κάνει η επόμενη Βουλή» έλεγε κατηγορηματικά ο νυν υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνταγματικής αναθεώρησης το 2007 - Δείτε τα πρακτικά της Βουλής

4691747
Φως στην υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα πρακτικά της Βουλής από την προηγούμενη αναθεωρητική διαδικασία το 2007. Όπως προκύπτει, όσα υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη Συνταγματική Αναθεώρηση, είναι τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστηρίζει σήμερα!

Σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε τότε κατηγορηματικά - αυτό που υποστηρίζουν σήμερα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης - ότι οι προτάσεις που διατυπώνονται στο πλαίσιο της προαναθεωρητικής διαδικασίας δεν μπορούν να δεσμεύσουν την επόμενη Βουλή.

Ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος στην αναθεώρηση του 2007 ήταν ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε συγκεκριμένα: «Κύριοι συνάδελφοι να ξέρουμε ότι η επόμενη Βουλή δεν δεσμεύεται από τις κατευθύνσεις της προηγούμενης Βουλής»..Ενω σε άλλο σημείο επισήμαινε: «Δεν υπάρχει νομική δέσμευση για το τι θα κάνει η επόμενη Βουλή».

Δείτε τα επίσημα πρακτικά της Βουλής και τις απόψεις που εξέφραζε τότε ο Φώτης Κουβέλης και οι οποίες είναι σε ευθεία αντίθεση με όσα υποστηρίζει σήμερα
43659673-6d6e-4476-8831-4757f74c5997
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης