Διαψεύδει η κυβέρνηση Ζάεφ την καταστροφή πινακίδων με τη νέα ονομασία

Διαψεύδει η κυβέρνηση Ζάεφ την καταστροφή πινακίδων με τη νέα ονομασία

Σκοπιανά ΜΜΕ είχαν αναφέρει ότι  στο συνοριακό πέρασμα με το Κόσοβο βανδαλίστηκε από αγνώστους η πρώτη πινακίδα με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία»

label01_2
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων Μίλε Μποσνιακόφσκι, διέψευσε τις πληροφορίες ΜΜΕ της χώρας, πως η πρώτη πινακίδα που τοποθετήθηκε με τη νέα ονομασία «Северна Македониjа - North Macedonia» στο συνοριακό πέρασμα με το Κόσοβο, βανδαλίστηκε από αγνώστους.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, αναρτώντας σχετική φωτογραφία, μπροστά από το «Северна Македониjа» άγνωστοι έγραψαν μπροστά «никогаш», που δηλαδή «ποτέ».

Με αναρτησή του στο Twitter. του ο Μποσνιακόφσκι,, υποστήριξε πως πρόκειται για “ψευδή είδηση”, καθώς η αντικατάσταση των πινακίδων με τη νέα ονομασία στις εισόδους της χώρας θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες

Από νωρίς το πρωί, η φωτογραφία της βανδαλισμένης πινακίδας στα σύνορα με το Κόσοβο, έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα και σε σελίδες μελών του VMRO, που έχει ταχθεί κατά της αλλαγής της Συνταγματικής Ονομασίας της χώρας, ενώ δεν λείπουν οι προειδοποιήσεις για καταστροφή των νέων πινακιδων όταν τοποθετηθούν.

Χωρις_τιτλο_2
Χωρις_τιτλο1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης