Τελεσίγραφο Καμμένου σε Παπαχριστόπουλο: Αν δεν παραιτηθείς μέχρι αύριο το πρωί, θα σε διαγράψω

kammenos-papaxri_main01

Ούτε καλημέρα δεν είπαν Καμμένος-Παπαχριστόπουλος - Τι είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για Τσίπρα και Τέρενς Κουίκ - Συνεδρίαση express της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Τελεσίγραφο στον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του έως το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου έδωσε ο Πάνος Καμμένος ξεκαθαρίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα διαγράψει τον βουλευτή.

«Αν μέχρι αύριο το πρωί (σ.σ. εννοεί το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου) ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν παραιτηθεί από βουλευτής, τότε θα διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αμέσως μετά την ολιγόλεπτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συνεκλήθη με αποκλειστικό θέμα τον Θ. Παπαχριστόπουλο είπε πως «ομόφωνα ζητήσαμε από τον κ. Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ πριν την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια του Πρωτοκόλλου για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (σ.σ. αρχίζει αύριο στις 10:00)» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Παπαχριστόπουλος αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει υποσχεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής να ψηφίσει το πρωτόκολλο» για να υπογραμμίσει «δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ να εκτελέσει την Μακεδονία».

Ολόκληρη η δήλωση του Πάνου Καμμένου:

«Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ομόφωνα ζητήσαμε από τον κ. Παπαχριστόπουλο, μέχρι την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, να παραδώσει την έδρα στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως είχε υποσχεθεί, ώστε να αναλάβει πλέον την ευθύνη ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο κ. Κουίκ, για την ψήφιση ή όχι αυτής της συμφωνίας και βεβαίως για την εφαρμογή της απόφασης του κ. Παπαχριστόπουλου να μην κρατήσει την έδρα για τον εαυτό του, αλλά να την παραδώσει στους ψηφοφόρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Αν ο κ. Κουίκ το κάνει αυτό, με την παραίτησή του ή με την παραμονή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, θα ήταν δική του ευθύνη και οτιδήποτε συνέβαινε από εκεί και πέρα.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος αρνήθηκε να το κάνει, λέγοντας ότι έχει υποσχεθεί στον κ. Βούτση να ψηφίσει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Του ξεκαθαρίσαμε ότι εμείς δεν μπορούμε πλέον να ανεχθούμε άλλη παράταση αυτής της ιστορίας. Στην πρώτη ψηφοφορία το δεχτήκαμε, υπό την έννοια ότι είχε δηλώσει ότι θα παραδώσει την έδρα. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει πιθανότητα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όποιο κόστος και αν έχει αυτό, να επιτρέψουμε μέλος της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας να εκτελέσει τη Μακεδονία.

Αύριο το πρωί, λοιπόν, με την έναρξη της συζήτησης, αν ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν κάνει πράξη την υπόσχεσή του να παραδώσει την έδρα στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, με επιστολή μου θα διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Πάνος Καμμένος: Κυβέρνηση των αποστατών

Υπενθυμίζεται πως αν παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος η έδρα πηγαίνει στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. Για τον λόγο αυτό ο Πάνος Καμμένος ανέφερε «Να αναλάβει την ευθύνη ο πρωθυπουργός και ο Κουίκ για την ψήφιση του πρωτοκόλλου» και σε άλλο σημείο επισήμανε «Ο κ. Κουίκ να πάρει απόφαση αν θα είναι μέλος της ομάδας των αποστατών. Αν δηλαδή με προτροπή του Πρωθυπουργού και ανταλλαγή της ψήφου του με θέση στο Υπουργείο θα μπει στο πάνθεον της κυβέρνησης των αποστατών κι αν ο Πρωθυπουργός θα συνεχίσει και με τον κ. Κουίκ αυτό που έκανε με την κυρία Κουντουρά».

Να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αντιμετωπίζεται σαν ξένο σώμα και μάλιστα όταν μπήκε στην αίθουσα δεν αντάλλαξε ούτε καλημέρα με τους υπόλοιπους.

Κάθισε απέναντι από τον Πάνο Καμμένο και κοίταζε συνεχώς το κινητό του, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει έτσι την έκδηλη αμηχανία.


kammenos04kammenos02
Εν αναμονή της «ετυμηγορίας» της επιστημονικής υπηρεσίας

Πάντως σήμερα αναμένεται να παραδοθεί και η «ετυμηγορία» της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής αναφορικά με την τύχη της ΚΟ των ΑΝΕΛ εάν μείνει με 5 βουλευτές.

Υπενθυμίζεται πως στο ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησης του Θ. Παπαχριστόπουλου ή του Τα Κουίκ το κόμμα θα μείνει με 4 βουλευτές που έχουν εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ και τον Αριστείδη Φωκά που έχει εκλεγεί με την Ενωση Κεντρώων. Όμως, 2η παράγραφος του άρθρου 15 του Κανονισμού της Βουλής προβλέπει ως κατώτατο όριο διατήρησης ΚΟ τους 5 βουλευτές, αρκεί όμως αυτοί να έχουν εκλεγεί με το ίδιο κόμμα.

«O ελάχιστoς αριθμός Boυλευτών για τη συγκρότηση Koινoβoυλευτικής Oμάδας περιoρίζεται σε πέντε (5), αν τo Kόμμα με τo oπoίo εκλέχθηκαν και στo oπoίo εξακoλoυθoύν να ανήκoυν έλαβε μέρoς στις γενικές εκλoγές από τις oπoίες πρoήλθε η Boυλή» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης παρέπεμψε το ζήτημα στην επιστημονική υπηρεσία υπογραμμίζοντας ότι θα σεβαστεί απόλυτα την γνωμοδότησή της.


kammenos03

ΣΧΟΛΙΑ (97)

''Τώρα κλαις ,γιατί κλαίς'' !!!!!

Τϊ να διαγράψει μωρέ, αφού του έχει λακίσει ήδη ''το τρελό μαλλί'', τί μας τραγουδάει τώρα ? Του το είπε μάλιστα ότι θα παραιτηθεί το απόγευμα της αυριανής ημέρας και ξέρουμε ότι ο λόγος του είναι ...συμβόλαιο !!!!! ''Θα σου φύγωωωω , στό είχα πειειει... θα σου φύγω και γέλαγες εσύ '' ...... !!!!!!!!!!!

@

Μπράβο ρε φίλε. Τα είπες όλα σε ένα σχόλιο. Και πάλι μπράβο.

Μ.Γ.

Μου θυμιζει τις τσιριδες καποιων μαμαδων στην παραλια: -Γιαννακη μην πας στα βαθεια !!..Αν πνιγεις θα σε σκοτωσω στο ξυλο !!...

αηδιασμενος

Τι τσίρκο είναι αυτό; Τι γελοία ανθρωπακια είναι αυτά που κυβερνούν τη χώρα. Τι βρωμερός υπόνομος κατάντησε η πολιτική ζωή; Τι σαπιλα με άθλιες γριές και πεταμένα τσογλανια να αναλαμβάνουν δημόσια αξιώματα και να κατασπατάλουν το δημόσιο χρήμα. Τι κράτος έκτρωμα, περίγελος της οικουμένης. Τι "λαός" σκατομαυαλος που περιμένει από αραχνασμενους κομμουνιστές να τον σώσουν. Τι ξεφτιλες ηγέτες πουλάνε ιερά και όσια για μια καρέκλα. Τι βρώμα αναδύεται από τα ΜΜΕ κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του δημοσιογράφος ή πολιτικός. Ρε δεν πάτε στο διάολο όλοι.

Γιώργος

Χοντρούλη, όσα σόου και να κάνεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Θα μείνεις εκτός βουλής και μετά θα δούμε τις μηνύσεις και τα δικαστήρια που σε περιμένουν Όλα αυτά τα κάνεις για να μπεις στην επόμενη βουλή. Αν μπορούσες να ψηφίσεις την απλή αναλογική με μηδέν ποσοστό εισόδου θα το έκανες και δεν θα είχες κανένα πρόβλημα , εσύ και όλα τα λαμόγια και οι απατεώνες.

Βασιλειος

Ρε χοντρε τωρα δεν θα επιτρεψεις να παραδωσει την Μακεδονία. Πριν 15 ημέρες τι εκανες ? Το καλοκαιρι που δεν ψηφισες την μομφη τί εκανες. Ουστ ψηφοθήρα.

άσχετα με την ιστορία με τους προδότες ανθελ

δεν πρέπει να ξαναγίνουν ποτέ εκλογές με λίστα εκτός αν γίνουν όλες οι περιφέρειες μονοεδρικές όπως σε κάποιες χώρες της δύσης.

Α χα

Ωραίο το έργο; Να το δούμε όλο; Καμμένε, αν δεν ήθελες να υπογραφεί η συμφωνία να έριχνες την κυβέρνηση, α παράτα μας!

RD

... δώστε τους LACTA σοκολάτα... για να αγαπηθούν ξανά... Σύμφωνα με την καμπάνια της εταιρείας... όλοι οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ θα βρούν τον έρωτα τους...με μία σοκολάτα... ΦΟΒΕΡΟ !!!

Ζορρο

Ολοι αυτοι στο αμεσο μελλον πρεπει οπου κυκλοφορουν να λοιδωρουνται απο τον κοσμο να κραζονται να μην τους σερβιρουν στα καταστηματα γενικα να μην μπορουν να σταθουν πουθενα να μπινελικωνονται ολα βεβαια χωρις ακροτητες σε κοσμια πλαισια χωρις χειροδικιες να καταλαβουν ποσο νουμερα υπηρξαν και buling στο μαξιμουμ μπας και οδηγηθουν στην αυτοκτονια για εξιλεωση

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4932330

Τουλάχιστον 15 χώρες, έπρεπε να εμφανίσουν στέρεο μέτωπο μέσα στο Συμβούλιο για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας στην ΕΕ είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας απόψε σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ

3
7dfc754bcc0ce3d544bab7f919801d8c

Οι ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο άλλαξαν με τα γεωτρύπανα της Τουρκίας αναφέρει στο πρακτορείο Ανατολού - Αδειάζει ξανά τον Ακιντζί ο Τούρκος ΥΠΕΞ - Συγκρίνει την εισβολή στη Συρία με τον Αττίλα στην Κύπρο! -Ξεκαθαρίζει ότι μόνο αν ικανοποιηθούν οι όροι που έχει θέσει η Άγκυρα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό 

7
pm0

H ρύθμιση αφορά σε όλες τις άδειες που εκδόθηκαν από 1-1-2006   - Στόχος η αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων - Ανακοίνωσε ότι εντός του 2020 θα τεθεί υπό συζήτηση με τους εταίρους το 3,5% του πρωτογενούς πλεονάσματος - Έστειλε μήνυμα στους τραπεζίτες ενόψει της αυριανής του συνάντησης: «Είναι άδικες οι χρεώσεις» - H ομιλία του πρωθυπουργού στο δείπνο του Economist

68
komision_main

Λόγω της επιθετικότητας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο - Η Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εγκρίνει ή απορρίπτει κάθε χρηματοδοτική δράση της Ένωσης, υιοθέτησε μία επιθετική διατύπωση εναντίον της Άγκυρας

5