Ντιμιτρόφ για ΝΑΤΟ: Θα γράψουμε ιστορία για ένα σταθερό και επιτυχημένο μέλλον

Ντιμιτρόφ για ΝΑΤΟ: Θα γράψουμε ιστορία για ένα σταθερό και επιτυχημένο μέλλον

Ο Νικολά Ντιμιτρόφ αναφέρθηκε στο πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που θα υπογραφεί στις 6 Φεβρουαρίου – Ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων θα υπογράψει το πρωτόκολλο ένταξης για λογαριασμό της χώρας του 

DIMITROF_2
«Θα γράψουμε ιστορία για ένα σταθερό και επιτυχημένο μέλλον», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Γενς Στόλτενμπεργκ ότι στις 6 Φεβρουαρίου θα υπογραφεί το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

«Θα γράψουμε ιστορία για ένα σταθερό και επιτυχημένο μέλλον, προωθώντας την σταθερότητα και τις κοινές αξίες στα Βαλκάνια και πέρα από αυτά. Περιμέναμε για μια γενιά. Αλλά όπως θα έλεγε και ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, όσο μεγαλύτερες οι προκλήσεις τόσο πιο εντυπωσιακή η επιτυχία», έγραψε ο Νικόλα Ντιμιτρόφ στο λογαριασμό του στο twitter.



Ο Ντιμιτρόφ έκανε retweet προηγούμενη ανάρτηση στο Twitter του Γενικού Γραμματέα της Ατλαντικής Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ, σύμφωνα με την οποία «Στις 6 Φεβρουαρίου θα γράψουμε ιστορία: οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ θα υπογράψουν το πρωτόκολλο ένταξης με τη μελλοντική Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νικόλα Ντιμιτρόφ», ανέφερε νωρίτερα στην ανάρτησή του ο Στόλτενμπεργκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης