Κωνσταντοπούλου στο ΘΕΜΑ 104,6: Οργιώδεις τροποποιήσεις Βούτση στον Κανονισμό της Βουλής

Κωνσταντοπούλου στο ΘΕΜΑ 104,6: Οργιώδεις τροποποιήσεις Βούτση στον Κανονισμό της Βουλής

Ο κ. Βούτσης έχει «ανύπαρκτα προσόντα σε υψηλότατη θέση», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και τον Παύλο Πολάκη

zwi_kwnstantopoulou_2
Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας εξαπέλυσε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 και της εκπομπής των Βασίλη Γούλα και Ελένης Γκρήγκοβιτς η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η κ. Κωνσταντοπούλου απαντώντας στον Παύλο Πολάκη για το ''κανίς'' είπε: «Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ένα πρόσωπο χωρίς προσόντα, αμόρφωτο, που διορίστηκε αναπληρωτής υπουργός επειδή έγλειψε τον Τσίπρα στην κ.ο όταν ο Τσίπρας ανακοίνωσε την προδοσία. Το γεγονός ότι ο κ. Πολάκης κουνάει την ουρά του στους δανειστές και νιαουρίζει στους δυνάστες της χώρας, παριστάνει το λυκόσκυλο και από την άλλη πλευρά κάνει την πάπια σε σχέση με το διορισμό και με άλλα θέματα αδιαφάνειας και διαφθοράς, δίνει το στίγμα μίας πολύ βρώμικης διακυβέρνησης».

«Το γεγονός ότι το πρόσωπο αυτό, το χωρίς προσόντα, το διορισμένο από τον Τσίπρα γιατί τον έγλειψε, διορίζει άλλα πρόσωπα χωρίς προσόντα για να διαχειρίζονται πακτωλούς χρημάτων. Το ότι ο κ. Πολάκης- το κύριος μόνο για λόγους ραδιοφωνικής επικοινωνίας- διόρισε τον κ. Μπούτο χωρίς πτυχία, με πλαστογραφημένο μητρώο πτυχίων, να διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, να αδιαφορεί και να περιφρονεί το δημόσιο συμφέρον και την υγεία των ασθενών, μας δίνει το στίγμα ποια είναι η σαπίλα, το βάθος της διαφθοράς στην κυβέρνηση Τσίπρα»,πρόσθεσε.

Επίσης, υποστήριξε ότι «έχουμε φτάσει στο κατώτατο σημείο σήψης και αποτελμάτωσης της πολιτικής και κοινοβουλευτικής λειτουργίας, βλέποντας ότι δεν υπάρχει πουθενά φραγμός».



«Ο κ. Βούτσης έχει κάνει οργιώδεις τροποποιήσεις του Κανονισμού της Βουλής»

Κλείσιμο
Αναφερόμενη στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και την τροποποίηση του κανονισμού η κ. Κωνσταντοπούλου εκτίμησε ότι «ο κ. Βούτσης έχει κάνει οργιώδεις τροποποιήσεις και του κανονισμού της Βουλής και της λειτουργίας του ιδρύματος της. Γίνεται όργιο διορισμών, γίνεται όργιο τροποποιήσεων του κανονισμού της Βουλής, έχει αυξηθεί κατά εκατοντάδες ο αριθμός των μονίμων υπαλλήλων στη Βουλή που ήδη είχε ένα αυξημένο αριθμό υπαλλήλων. Αυτά που παρακολουθούμε με τον πρόεδρο της Βουλής να παρακαλάει τον Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί για να δώσει άλλη μία βρώμικη ψήφο, είναι φαινόμενο πλήρους καταρράκωσης των θεσμών», σημειώνοντας πως «ο πρόεδρος της Βουλής επίσης με ανύπαρκτα προσόντα σε υψηλότατη θέση. Οι κανόνες της κοινοβουλευτικής λειτουργίας είναι εκεί για να εγγυώνται την ουσία της Δημοκρατίας. Δυστυχώς, από τότε που αυτή η κυβέρνηση δέχθηκε την κατάλυση της Δημοκρατίας και επιστράτευσε τον κ. Βούτση για να κάνει τον θιασάρχη αυτής της πολύ κακόγουστης παράστασης, έχουν καταστρατηγηθεί πάρα πολλοί κανόνες. Για χάρη του κ. Καμμένου, έχει αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής στην αρχή της βουλευτικής περιόδου ώστε να έχει δικαίωμα σε κοινοβουλευτική ομάδα με λιγότερους από δέκα βουλευτές και δικαίωμα στα προνόμια του αντιπροέδρου της Βουλής, που πριν από αυτή την περίοδο δεν θα αναγνωρίζονταν στο κόμμα του κ. Καμμένου».

«Μαφιόζικου τύπου» λειτουργία του Καμμένου

Για το διαζύγιο Τσίπρα- Καμμένου, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας το χαρακτήρισε «στημένο» και έκανε λόγο για «μαφιόζικου τύπου» λειτουργία του Καμμένου.

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν μεταξύ τους πολλές εκκρεμότητες, ο Καμμένος αυτή τη στιγμή επειδή δεν τους βγαίνει η συνταγή και η δοσολογία του διαζυγίου που ήταν σαφώς στημένο. Δεν εξειδίκευσε τις καταγγελίες του σε σχέση με τα χρήματα που δόθηκαν από τον Σόρος, δεν κάνει συγκεκριμένες αναφορές μόνο απειλές όπως κάνει η μαφία. Η λειτουργία αυτή είναι μαφιόζικου τύπου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί»

Τέλος, υποστήριξε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί λέγοντας πως «η Συμφωνία των Πρεσπών ακυρώνεται, αυτά που λέει η ΝΔ ότι δεν ακυρώνεται και εφόσον ψηφίστηκε ισχύει, είναι εκ του πονηρού γιατί στην αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης είχε και έχει τις ίδιες δεσμεύσεις όπως ο κ. Τσίπρας και βεβαίως παρακαλούσε να την περάσει ο κ. Τσίπρας για να μην αναγκαστεί να την περάσει ο ίδιος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης