Πόρος: Οι 19 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Καθαρής Πορείας»

dimitriadis_giannis_poros

Όπως ανακοινώθηκαν από τον νυν δήμαρχο Πόρου και εκ νέου υποψήφιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Γιάννη Δημητριάδη

Τους 19 εκ των 22 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό του, «Καθαρή Πορεία», ανακοίνωσε ο νυν δήμαρχος Πόρου και εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Γιάννης Δημητριάδης.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Δημητριάδης αναφέρει: 

Συνεχίζουμε την καθαρή μας πορεία για τον Πόρο που όλοι ονειρευόμαστε

Φίλες και φίλοι,

115 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στις οποίες πριν 2 χρόνια ανακοίνωσα ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πόρου, ανακοινώνω τους 19 από τους 22 υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού μου.

Οι υποψήφιοι αυτοί είναι 10 άνδρες και 9 γυναίκες, και από αυτούς οι 9 είναι δημοτικοί σύμβουλοι της τρέχουσας περιόδου, 8 είχαν θέσει υποψηφιότητα το 2014 χωρίς να εκλεγούν και 2 θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά:

Γκιών Κώστας
Δημητριάδης Γιώργος
Θεοχάρης Γιώργος
Καΐκας Γιώργος
Κανατσίδη Ελένη
Καπέτα Ράνια
Καραδήμα Φωτεινή
Κεφαλληνού Ζωή
Κλείσας Γιώργος
Κοράλλη Νάγια
Κουτουζής Γιώργος
Μοσχογιάννη-Καραμάνη Ντίνα
Παπαχρήστου Τάσος
Ροή Χριστίνα
Ροΐδη-Μπήτρου Καίτη
Ρούσος Λάκης
Τζανετοπούλου-Καΐκα Χρύσα
Τζάνος Βαγγέλης
Τσάμης Γιάννης

Οι τελευταίοι 3 υποψήφιοι του συνδυασμού μας θα ανακοινωθούν το ερχόμενο διάστημα, αφού αποφασισθεί ποια από τα υπόλοιπα στελέχη και υποστηρικτές της παράταξής μας θα συνδράμουν στις εκλογές ως υποψήφιοι και ποια από υποστηρικτικούς ρόλους.

Το 2014 οι δημότες του Πόρου αποφάσισαν αλλαγή πορείας για τον τόπο μας και είναι βέβαιο ότι το 2019 θα επιλέξουν τη συνέχιση της καθαρής πορείας που ακολουθήσαμε.

Θα επιλέξουν καθαρά λόγια, καθαρά χέρια και καθαρά έργα!

Στην ιστοσελίδα www.kathariporeia.gr έχει αναρτηθεί ολόκληρο το προεκλογικό μας πρόγραμμα και σάς καλώ όλες και όλους να το διαβάσετε!

Με εκτίμηση,
Γιάννης Δημητριάδης, υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaxariadis-n1

«Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι αν ένας πρωθυπουργός έχει οργανώσει σκευωρία τον στέλνουν οι πολίτες στο σπίτι του. Εάν έχουν τελεστεί τέτοια πράγματα ή έχει κάποιος την αίσθηση ότι έχουν τελεστεί, οφείλουν να ψαχτούν» είπε ο κ. Ζαχαριάδης

1