Αμυράς κατά Θεοδωράκη: Να βγάλει τα ηχητικά και να πει αν είχε αναλάβει δεσμεύσεις για τις «Πρέσπες»

Αμυράς κατά Θεοδωράκη: Να βγάλει τα ηχητικά και να πει αν είχε αναλάβει δεσμεύσεις για τις «Πρέσπες»

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης», ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής

amiras
Βολές κατά ρυπάς εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά και αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού προχώρησε ο Γιώργος Αμυράς.

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης», είπε ο κ. Αμυράς μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

Μάλιστα προκάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις ηχογραφήσεις και να βγει να πει για ποιο λόγο ψήφισε τις Πρέσπες.

«Να τα βγάλει όλα ο Θεοδωράκης και να πει τι απάντησε. Να βγάλει τα πρακτικά και τις ηχογραφήσεις της κλειστής σύσκεψης που έγινε για το Σκοπιανό», είπε και πρόσθεσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πρέπει να πει δημόσια «για ποιο λόγο ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών» και να απαντήσει «Εαν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιων».

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης με τις αποφάσεις του», τόνισε και συνέχισε την επίθεση λέγοντας «ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι 9 και τελικά ο γιαλός ήταν στραβός.

Οταν αποφάσισε σε μία νύχτα το Ποτάμι να γίνει ΠΑΣΟΚ σας υπενθυμίζω ότι τον Σταύρο Θεοδωράκη τον ψήφισαν για αρχηγό μόλις 22.000 άτομα, ενώ το Ποτάμι στις εκλογές είχε πάρει 220.000 ψήφους».

Κλείσιμο
Μάλιστα ο κ.Αμυράς δεν περιορίστηκε στα παραπάνω αλλά συνέχισε λέγοντας «όταν αποχώρησε ο Καμμένος από την κυβέρνηση το Ποτάμι δεν βγήκε να πει στον Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έκανε ποτέ, μόνο εγώ το έκανα. Στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά το Ποτάμι είπε την ψηφίζουμε είναι καλή, εγώ και πάλι τότε δεν τη στήριξα. Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε το Πολιτικό Συμβούλιο. Εβγαλαν 9 δευτερόλεπτα ηχογραφήσεων, ας τα βγάλουν όλα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης