ΝΔ για σενάρια διάσωσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ: Ο Τσίπρας τρέμει τις αποκαλύψεις Καμμένου

ΝΔ για σενάρια διάσωσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ: Ο Τσίπρας τρέμει τις αποκαλύψεις Καμμένου

Για αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου εκβιασμού κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση

ndsima
Tην αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τα σενάρια που πυροδοτήθηκαν από αμφίσημη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, σύμφωνα με τα οποία δρομολογούνται αλλαγές στον κανονισμό της βουλής, προκειμένου είτε να μην διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ με την παραίτηση Παπαχριστόπουλου, είτε ακόμη κι όταν αυτό συμβεί να διατηρήσει ο Πάνος Καμμένος τα προνόμια του πολιτικού αρχηγού.
Με ανακοίνωσή της η Πειραιώς μιλά για το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου εκβιασμού, προσθέτοντας ότι είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει, συνεπώς είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ ακολουθεί:

«Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης