Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

 «Θα ανακοινώσουμε μια πολιτική πλατφόρμα υποστήριξης υποψηφίων στις δημοτικές. Μέσα από ένα κείμενο ορισμένων θέσεων, όποιος συμφωνεί θα λαμβάνει το χρίσμα» δηλώνει ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας

palio-pasok1
Πολιτική πλατφόρμα στήριξης όσων υποψηφίων θελήσουν να πορευτούν υπό το χρίσμα του δημιουργεί το “Παλιο ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο”, προκαλώντας... νέα κρίση στο ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, στη δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου που έγραψαν τα μέλη της σελίδας στις 09 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, θα παρέμβει με πολιτική τοποθέτηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, κάτι που έχει τη δική του σημειολογική σημασία ως γεγονός.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πυρηνάρχης της σελίδας Ανδρέας Πράσινος, «θα ανακοινώσουμε μια πολιτική πλατφόρμα υποστήριξης υποψηφίων στις δημοτικές. Μέσα από ένα κείμενο ορισμένων θέσεων, όποιος συμφωνεί θα λαμβάνει το χρίσμα. Στην εκδήλωση, θα παρέμβει ο Παύλος Γερουλάνος καθώς ο συνδυασμός του θα είναι ο πρώτος που θα λάβει το χρίσμα! Θα επιδιώξουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι. Οπότε, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό είναι πιθανό να υπάρχουμε. Όχι ως πρόσωπα, αλλά ως ιδεολογική παλαιοπασοκικη συμμαχία. Σκοπός θα είναι η προβολή των υποψηφίων. Ωστόσο αυτή η συμμαχία, θα έχει διαμορφωθεί μέσα από ένα κείμενο θέσεων. Αλλά δεν είναι στις προθέσεις μας να έρθουμε σε σύγκρουση με το ΚΙΝΑΛ. Θα έλεγα ότι είναι συμπληρωματική η δράση. Φυσικά είναι δική μας πρωτοβουλία, αυτόκλητη».

Για την εκδήλωση παρουσίασης, έχει δημιουργηθεί και σχετικό facebook event στο οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο και τις προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την εν λόγω σελίδα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώνεται αναλυτικά:

«Οι εκδόσεις iwrite, η σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο και δεκάδες σύντροφοι λογοτέχνες του σοσιαλισμού, σας προσκαλούν σε μία ανεπανάληπτη παρουσίαση του συλλογικού βιβλίου "Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο: Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80s – 90s". Σάββατο 09 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 στο Polis Art Cafe (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα). Πρόκειται για το αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, στάση μετρό «Πανεπιστήμιο». Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην εκδήλωση θα γίνει η πανηγυρική ανακοίνωση της πολιτικής πλατφόρμας υποστήριξης υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές 2019: «ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ». Η σελίδα του Facebook «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», ως αυτόκλητη δύναμη υπεράσπισης του παπανδρεϊκού Σοσιαλισμού, προχωρά στην πρωτοβουλία της ολικής επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ ως πολιτικής και πολιτισμικής απελευθερώτριας δύναμης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης