Σκοπιανοί των ΗΠΑ: Αν γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία, που είναι η Νότια;

Σκοπιανοί των ΗΠΑ: Αν γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία, που είναι η Νότια;

Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης οργάνωσης Σκοπιανών στις ΗΠΑ «απάντησε»  το “Η Βόρεια Μακεδονία που γεννήθηκε σήμερα είναι μια χώρα φίλη” του Αλέξη Τσίπρα

43743604_2193857364019199_7871313690669088768_n
“Αν η Βόρεια (Μακεδονία) γεννήθηκε σήμερα, που είναι η νότια” σχολίασε καυστικά, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο πρόεδρος της μεγαλύτερης οργάνωσης Σκοπιανών των ΗΠΑ Μέτο Κολόσκι απαντώντας στο : “Η Βόρεια Μακεδονία που γεννήθηκε σήμερα είναι μια χώρα φίλη” του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ.Κολόσκι είναι πρόεδρος της λεγόμενης “United “Macedonian” Diaspora” (U”M”D) που αντιτίθεται σθεναρά στη Συμφωνία των Πρεσπών και στην αλλαγή της -έως σήμερα- συνταγματικής ονομασίας των Σκοπίων, ενώ έχει κηρύξει “ανένδοτο” κατά της κυβέρνησης Ζάεφ.

“Είναι ιδέα μου πως είναι προσβλητικό ο γείτονας να θέλει και να πετυχαίνει ν’ αλλάξεις όνομα και μετά να λέει πως γεννήθηκες σήμερα;” διερωτήθηκε ο πρόεδρος της “U”M”D”, συνεχίζοντας καυστικά : “Οι Έλληνες υποστηρίζουν πως η “Μακεδονία” αποτελεί εδαφική απειλή για την Ελλάδα. Αν σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια, πού είναι η νότια;”.

Χωρις_τιτλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης