Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια και διαμαρτυρίες για Παυλόπουλο, Νοτοπούλου και Φάμελλο

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια και διαμαρτυρίες για Παυλόπουλο, Νοτοπούλου και Φάμελλο

Συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και των κυβερνητικών στελεχών που μετέβησαν στην εκδήλωση για την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος -Προσαγωγές και χημικά - «Βγάλτε το εθνόσημο» φώναζαν στα ΜΑΤ οι διαμαρτυρόμενοι - Με κάδους και ξύλα μπλόκαραν την κυκλοφορία προς το Μέγαρο Μουσικής

ths1212
Νέα επεισόδια και διαμαρτυρίες σημειώθηκαν απόψε στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι διαμαρτυρίες είχαν αποδέκτες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και κυβερνητικά στελέχη όπως η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Σωκράτης Φάμελλος που μετέβησαν στην εκδήλωση για την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος στο Μέγαρο Μουσικής.

Από τα επεισόδια που έγιναν πριν και μετά την εκδήλωση, δεν έλειψαν οι προσαγωγές και τα χημικά στους διαδηλωτές όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να σπάσουν το αστυνομικά μπλόκα και να προσεγγίσουν στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές φωνάξαν συνθήματα όπως «Προκόπη προδότη» και προσπάθησαν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ κάτω από το Μέγαρο Μουσικής, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά.

Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν έντονα την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Σωκράτη Φάμελλο κατά την άφιξη τους στο Μέγαρο Μουσικής.

Η πομπή που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ δεν κατάφερε να περάσει μπροστά από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα ο Προκόπης Παυλόπουλος να προσέλθει στον χώρο της εκδήλωσης από πλαϊνή είσοδο όπου μίλησε στην εκδήλωση για την ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του ολοκαυτώματος.

voria1
voria2
Συνθήματα κατά των πολιτικών στη Θεσσαλονίκη - Voria.gr


Κλείσιμο
Thestival.gr Ένταση Μέγαρο Μουσικής


Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν έντονα τα κυβερνητικά στελέχη Κατερίνα Νοτοπούλου και Σωκράτη Φάμελλο κατά την άφιξη τους στην εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο από το thesstoday:

Νοτοπούλου Φάμελλος THESSTODAY.GR


Επεισόδια σημειώθηκαν και περιμετρικά του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μεταξύ ατόμων που διαδήλωναν για τη Μακεδονία και αστυνομικών δυνάμεων. Άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε προσαγωγές δύο ατόμων, μία εκ των οποίων μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς όπως μετέδωσε το thestival.gr στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι. Δείτε τo βίντεο του thestival.gr και βίντεο που ανήρτησαν διαδηλωτές στο Facebook:

Thestival Ένταση (1)



Thestival.gr Ένταση


Thestival Ένταση (2)


Με κάδους και ξύλα οι διαδηλωτές μπλοκάρουν την κυκλοφορία προς το Μέγαρο Μουσικής

Oπως μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος seleo.gr, επεισόδια σημειώθηκαν και μετά την ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής. Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν κάδους και ξύλα, ώστε να μην παιρνούν από το δρόμο ι.χ αυτοκίνητα προς το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και αποδοκίμασαν τις ισχυρές αστυνομικές μονάδες που βρίσκονταν στην περιοχή.

Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο του Seleo:

seleo1
seleo2

Ενταση στην υποδοχή στον Παυλόπουλο στη Θεσσαλονικη
Ενταση στην υποδοχή στον Παυλόπουλο στη Θεσσαλονικη 2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης