Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας και οι 153 πρόθυμοι έκαναν ένα εθνικό έγκλημα

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας και οι 153 πρόθυμοι έκαναν ένα εθνικό έγκλημα

«Το 2019 θα είναι το έτος που η ΝΔ θα κερδίσει όλες τις εκλογές» επεσήμανε σε ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Dx3YK4gXgAA4zaA
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξαπέλυσε από τα Ιωάννινα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κ. Τσίπρας και οι 153 πρόθυμοι που βρήκε στη Βουλή έκαναν ένα εθνικό έγκλημα», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ.

Σε δηλώσεις του λίγο πριν από την εκδήλωση, χαρακτήρισε την ημέραψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή, «μια αποφράδα μέρα για τον Ελληνισμό» και συνέχισε: «Κάθε ένας που έχει έστω και λίγο πατριωτισμό μέσα του, αισθάνεται μια φοβερή θλίψη. Το κράτος μας από σήμερα υποχρεούται να αναγνωρίζει τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες. Και εγώ καταγόμενος από το Αμύνταιο Φλωρίνης τι είμαι;».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός «θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διορθωθεί αυτή βλάβη, χωρίς να μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα διορθωθεί εξ ολοκλήρου».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν θεωρεί πως η κυβέρνηση μετά τις Πρέσπες, θα προχωρήσει και σε άλλες συμφωνίες είπε: «Οι ξένοι βρήκαν βολικό πρωθυπουργό. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως και στις 4 εκλογικές αναμετρήσεις του 2019, το κόμμα του θα είναι ο νικητής, ενώ δήλωσε την υποστήριξή του στους υποψηφίους της Ν.Δ. στα Γιάννενα, στην Τατιάνα Καλογιάννη για τον δήμο Ιωαννιτών και στον Αλέξανδρο Καχριμάνη για την Περιφέρεια Ηπείρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης