Κατερίνη: Μολότοφ και επεισόδια στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα

Κατερίνη: Μολότοφ και επεισόδια στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα

Μέλη της πορείας πέταξαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ και αυτοί απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων

50422628_757973597891966_8357801032809447424_n
Επεισόδια σημειώθηνα για δευτερη συνεχόμενη ημέρα στην Κατερίνη, κοντά στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα.

Όπως μεταδίδει το kapa-news.gr, 600 και πλέον διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατευθύνθηκαν προς την οικεία της Μπέτυς Σκούφα για να διαμαρτυρηθούν για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εκεί τους περίμενε ισχυρότατη αστυνομική δύναμη. Μέλη της πορείας πέταξαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ και αυτοί απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή έγινε αποπνικτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα πέσανε και μέσα στις αυλές των σπιτιών.

Δείτε βίντεο

Μολότοφ στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα



Ανάλογα επεισόδια συνέβησαν και το προηγούμενο 24ωρο, έξω από το σπίτι της κα. Σκούφα, με την αστυνομία να συλλαμβάνει έξι άτομα ανάμεσα στα οποία και δύο ανήλικους. Οι δύο τελευταίοι πήραν ρητή δικάσιμο για να δικαστούν τον Μάρτιο από δικαστήριο ανηλίκων, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης, από το οποίο πήραν αναβολή για να δικαστούν τη Δευτέρα. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης