Κόσοβο: Η Συμφωνία των Πρεσπών ευπρόσδεκτη είδηση για τα Βαλκάνια

4694530

Η πολιτική ηγεσία του Κοσόβου χαιρέτισε την κύρωση της Συμφωνίας από την ελληνική Βουλή

Η πολιτική ηγεσία του Κοσόβου χαιρέτισε την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο πρόεδρος του Κοσόβου Χάσιμ Θάτσι έγραψε στο twitter: «Συγχαρητήρια στους βουλευτές της Ελλάδας, τον πρωθυπουργό Τσίπρα, που επέδειξαν διορατικότητα και θάρρος υπερψηφίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι μία ευπρόσδεκτη είδηση για ολόκληρη την περιοχή και ισχυρή ώθηση στις προσπάθειες που καταβάλλονται για να κλείσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα μεταξύ των χωρών των Βαλκανίων».

Ο ΥΠΕΞ του Κοσσόβου Μπετζέτ Πατσόλι εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την Ψήφιση της συμφωνίας. «Χαιρετίζουμε θερμά την κύρωση από το Κοινοβούλιο της Ελλάδας της Συμφωνίας των Πρεσπών. Επικροτώ τον πρωθυπουργό Τσίπρα για τα ηγετικά προσόντα που επέδειξε και τις δύο χώρες για τη λήψη θαρραλέων αποφάσεων για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για ολόκληρη την περιοχή» αναφέρεται στο tweet που ανήρτησε ο Μπ. Πατσόλι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στην Ελληνική Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ει

Αυτός ο τύπος εκ Κοσόβου, θα μας γίνει πιο γνωστός σύντομα, έχει πάρει τα μπαξισια του (τουρκική λέξη) για να κάνει ανταλλαγή πληθυσμών με τη Σερβία. Ήταν άλλωστε ένας λόγος για τη βιασύνη που επέδειξαν οι τσιπριζαιοι να περάσουν τη συμφωνία τάχιστα. Το ΝΑΤΟ βιάζεται διότι ο Τραμπ δεν θα ξαναβγεί άλλη τετραετία θέλει να αφήσει όσο γίνεται έργο (ελληνική λέξη) πίσω του. Αλλά, ξερατε, Σκοπιανοί, ότι ο δάσκαλος του Αλέξανδρου ήταν ο Αριστοτέλης και ο ήρωας που είχε για πρότυπο ήταν ο Αχιλλέας. Μήπως ήταν κι αυτοί Σκοπιανοί... Τώρα πρέπει να υπογράψουμε κι άλλη συμφωνία ότι το Κόσοβο θα λέγεται Ανατολική Μακεδονία.

OΛΟΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

''ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ '' ΤΗΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΑ !! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ !!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης