Παπαθεοδώρου για Πετσίτη: Η εισαγγελική παρέμβαση δείχνει ότι το σκάνδαλο ΔΕΠΑ συνδέεται με το Μαξίμου

Παπαθεοδώρου για Πετσίτη: Η εισαγγελική παρέμβαση δείχνει ότι το σκάνδαλο ΔΕΠΑ συνδέεται με το Μαξίμου

Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για μια υπόθεση όπου το Δημόσιο υπέστη ζημιά εκατομμυρίων σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

papatheodorou
«Το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-ELFE συνδέεται πλέον με τις παρεμβάσεις του κ. Πετσίτη ως εκπροσώπου των "υπηρεσιών" του Μεγάρου Μαξίμου δηλαδή του στενού κύκλου του πρωθυπουργού απλά και ταυτόχρονα μισθοδοτούμενου υπαλλήλου του κ. Λαυρεντιάδη της ELFE», αναφέρει σε δήλωσή του ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αρμόδιος στη ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για θέματα Δικαιοσύνης.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπαθεοδώρου επισημαίνει ότι «η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση αξιόποινων πράξεων από τον κ. Μ. Πετσίτη στην υπόθεση της ΔΕΠΑ για τα χρέη της βιομηχανίας λιπασμάτων ELFE επιβεβαιώνει τη σχετική ερώτηση που είχαμε απευθύνει στον Υπουργό Δικαιοσύνης».

Ακόμη υποστηρίζει ότι «η αλήθεια πρέπει να λάμψει και η Δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί σε μια υπόθεση όπου το Ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημία εκατομμυρίων ευρώ λόγω των πολιτικών παρεμβάσεων υπουργών και κυβερνητικών στελεχών». «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να ελέγχουμε κοινοβουλευτικά την καταρρέουσα εν μέσω σκανδάλων κυβέρνηση», αναφέρει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης