Αποκάλυψη Κουμουτσάκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραχωρούσε το «Μακεδονία» από το 2008 - «Υπερήφανη» δήλωσε η Τασία

Αποκάλυψη Κουμουτσάκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραχωρούσε το «Μακεδονία» από το 2008 - «Υπερήφανη» δήλωσε η Τασία

«Στις 17 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν το Βουκουρέστι, υιοθετούσατε ψήφισμα, στο οποίο αναγράφεται αυτολεξεί: "Δεν υπάρχει κανένα εθνικό συμφέρον που να διακυβεύεται, αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία"» είπε ο κ. Κουμουτσάκος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

koum_tasia
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Παρουσιάζοντας σχετικά έγγραφα και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουμουτσάκος αποκάλυψε: «Στις 17 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν το Βουκουρέστι, υιοθετούσατε ψήφισμα, στο οποίο αναγράφεται αυτολεξεί: "Δεν υπάρχει κανένα εθνικό συμφέρον που να διακυβεύεται, αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία". Δηλαδή το Μακεδονία. Αυτή ήταν η θέση σας. Κατάπτυστη θέση. Και διαβάζω μερικές υπογραφές: Κώστας Γαβρόγλου. Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος,  τότε πανεπιστημιακός, τώρα υπουργός της κυβέρνησής σας. Ο κ. Άγγελος Τσέκερης, τον γνωρίζετε και η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, που την γνωρίζετε επίσηςε πολύ καλά, όπως και όλο το πανελλήνιο».

Τότε, η προεδρεύουσα κυρία Χριστοδουλοπούλου σχολίασε: «Είμαι υπερήφανη που το υπέγραψα».

Δείτε το βίντεο:

Αποκάλυψη Κουμουτσάκου: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ παραχωρούσε το «Μακεδονία» - «Υπερήφανη» δήλωσε η Τασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης