Καμμένος: Ο Τσίπρας με είχε διαβεβαιώσει ότι θα ζητήσει την έγκριση του λαού για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Καμμένος: Ο Τσίπρας με είχε διαβεβαιώσει ότι θα ζητήσει την έγκριση του λαού για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Τσίπρας δεν σεβάστηκε τα 4 χρόνια έντιμης συνεργασίας που του είχαν προσφέρει οι ΑΝΕΛ και εγώ προσωπικά - Πήγαν να μου κάνουν τα ίδια που κάνουν στο Ποτάμι - Μιλάω με πρώην υπουργούς του Καραμανλή για να δημιουργήσουμε μέτωπο

kammenos_252863_129814_type13262
Για διαβεβαίωση του πρωθυπουργού τον περασμένο Ιούλιο ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει μετά τις εκλογές και ότι θα ζητήσει την έγκριση του λαού έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος.

«Μετά το ανέτρεψε και είπε ότι θα μιλήσουμε τον Μάρτιο. Και τον Ιανουάριο η ΕΦΣΥΝ και άλλες εφημερίδες που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν πρωτοσέλιδα εναντίον μου και είχαμε τον Κοτζιά να μιλά για συγκλίσεις με την αριστερά που θα βρουν τους 151, είχαμε την εφαρμογή σχεδίου που σκοπό είχε για να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών να αναιρέσει με μη έντιμο τρόπο τη δική μας συνεργασία» είπε ο Πάνος Καμμένος.

Επέμεινε, δε, στον χαρακτηρισμό μη έντιμος αναρωτώμενος «τι είναι όταν από τον εταίρο σου παίρνεις στελέχη έναντι θέσεων;».

Μιλώντας για τις μετακινήσεις βουλευτών είπε ότι ««είναι θλιβερά αυτά που γίνονται» προσθέτοντας ότι «πιστεύω πως τελικά έχει καταφέρει με διάφορους τρόπους να έχει 151 αλλά αυτά που καταγγέλλονται είναι απίστευτα».

«Βλέπω υπουργούς δικούς μου που αντάλλαξαν υπουργικές θέσεις με τις αρχές να παραμένουν στην κυβέρνηση και κοντεύουν να διαλύσουν το κίνημα που τους ανέδειξε» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Κλείσιμο
«Όταν ο κ Τσίπρας αποφάσισε ότι στο όνομα να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών να διαλύσει και τον εταιρό του άρχισε να μοιράζει θέσεις δεξιά-αριστερά. Δεν σεβάστηκε τα 4 χρόνια έντιμης συνεργασίας που του είχαν προσφέρει οι ΑΝΕΛ και εγώ προσωπικά».

«Πήγαν να μου κάνουν τα ίδια που κάνουν στο Ποτάμι. Αν δεν είχα τον Φωκά δεν θα είχα κοινοβουλευτική ομάδα» είπε ο Πάνος Καμμένος ενώ απαντώντας στα όσα λέει η ΝΔ περί σκηνοθετημένου διαζυγίου με τον ΣΥΡΙΖΑ ειπε «σκηνοθετημένο ότι θα διαλύσω τους ΑΝΕΛ; Θα πήγαινα για τα μάτια του Τσίπρα να περάσω μια συμφωνία που θεωρώ εκ γενετής προδοτική;».

Αναφερόμενος στις καταγγελίες του για τον Νίκο Κοτζιά είπε ότι «εγώ περιμένω τον εισαγγελέα να με καλέσει να καταθέσω για τις εταιρείες για τις βίζες. Δεν είπα το ΠΡΑΤΤΩ, έκανα ένα tweet με ένα παρασύνθετο του ΠΡΑΤΤΩ, ρήματα. Έβαλα και το διαπράττω και από όλα έβαλα. Υπάρχει θέμα με τον κ. Κοτζιά και αυτό είναι η συμφωνία με τις βίζες και το ανέφερα και στο Υπουργικό Συμβούλιο, το είπα και στον ίδιο το έχω αναφέρει και στη Δικαιοσύνη. Πίσω απ΄τον διαγωνισμό που έγινε υπάρχουν υπεράκτιες εταιρείες από την Κύπρο που υποκρύπτουν άλλον ιδιοκτήτη και έγιναν παρεμβάσεις στο ελεγκτικό συνέδριο και ένας διαγωνισμός που είχε αποτύχει πέτυχε και τρίτον είναι ότι αυτός που πήρε τον διαγωνισμό έδωσε την εφαρμογή του σε αυτόν που το είχε προηγουμένως. Αυτά πρέπει να εξεταστουν όλα Φαίνεται ότι οι εταιρείες οι παράκτιες καταλήγουν σε άνθρωπο που συνεργάζεται στενά με τον κ. Σόρος. Είμαι έτοιμος να πάω στον εισαγγελέα. Υπάρχουν μυστικά κονδύλια που δόθηκαν στα Σκόπια; Αν υπάρχουν και αυτό προς διερεύνηση».

«Μιλάω με πάρα πολλούς πρώην υπουργούς της ΝΔ, εποχής Καραμανλή, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο». Αυτό αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real. 

Οπως είπε: «Εχω σταθερή πορεία, θα κάνω συμμαχίες με εκείνους που νομίζω ότι ταιριάζουμε πολιτικά. Δεν μπορώ με τον κ. Καρατζαφέρη να συνυπάρξω πολιτικά. Με την Ενωση Κεντρώων, επειδή είχαν σταθερή θέση στο σκοπιανό, υπάρχουν περιθώρια να συζητήσουμε μαζί. Και με τον ίδιο τον κ. Λεβέντη».

Και συνέχισε: «Πάνω από 45 υπουργοί του Καραμανλή είναι εκτός πολιτικής. Το κόμμα του 4% πρέπει να εκπροσωπήσει το 80 του λαού! Αυτό δείχνει ότι χρειάζονται συμμαχίες. Μιλάω και με τον κ. Αντώναρο, αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις για Μακεδονία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης