Μαυρωτάς: Επειδή κάποιοι ντρέπονται που φόρεσα το εθνόσημο...

Μαυρωτάς: Επειδή κάποιοι ντρέπονται που φόρεσα το εθνόσημο...

«Σφάζονται» στο Ποτάμι - Τι απαντά σε Γρηγόρη Ψαριανό, αλλά και Πάνο Καμμένο

main_mavrotas
Απάντηση στις αιτιάσεις του Γρηγόρη Ψαριανού ότι τον αντικατέστησε στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, εν όψει της αυριανής συνεδρίασης επί του σχεδίου νόμου για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έδωσε ο Γιώργος Μαυρωτάς, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.


«Επειδή κάποιοι "ντρέπονται που φόρεσα το εθνόσημο" να τους ενημερώσω ότι το εθνόσημο σου δίνει εθνική αυτοπεποίθηση ώστε να μην "τσιμπάς" σε ανυπόστατες φοβίες που κτίζουν καριέρες στο εσωτερικό, αλλά βλάπτουν το συμφέρον της χώρας στο εξωτερικό» έγραψε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Απάντησε έτσι στον «συνοδοιπόρο» του στο Ποτάμι, Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος έχει ταχθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και άφησε υπονούμενα χθες, με ανάρτησή του στο Twitter, για την αλλαγή της σύνθεσης στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, με στόχο να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με πλειοψηφία και να φτάσει στην Ολομέλεια.


Στο θέμα παρενέβη και ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας, επίσης μέσω Twitter: «Τώρα αντικαθιστά το Ποτάμι τον Ψαριανό με Μαυρωτά στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για να περάσει η συμφωνία. Μόνη λύση να μπλοκαριστεί, Αμυράς και Ψαριανός να φύγουν από ΚΟ ποταμιού για να μην εκπροσωπείται. ΩΡΑ 0».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης