«Γεια σου Φώφη» - «Γεια σου Αλέξη»: Οι διάλογοι Γεννηματά-Τσίπρα στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη

«Γεια σου Φώφη» - «Γεια σου Αλέξη»: Οι διάλογοι Γεννηματά-Τσίπρα στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη

Το όλον ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη στην Κηφισιά με αφορμή την ονομαστική γιορτή του ηλικίας 93 ετών ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ - Μαζί και το μισό υπουργικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ με προφανή στόχο να... οικειοποιηθούν την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου - Τι είπαν Φλαμπουράρης-Γεννηματά

tsipras_fofi
Εδώ και 45 χρόνια το σπίτι του Αντώνη Λιβάνη, την ημέρα της γιορτής του αποτελεί σημείο συνάντησης του όλου ΠΑΣΟΚ. Εκεί βρέθηκαν και χθες κορυφαία στελέχη του Κινήματος, προκειμένου να ευχηθούν στον στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται και... συνωστισμός στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες η κυριαρχία των πρώτων ήταν απόλυτη σε σημείο που ο Αλέκος Φλαμπουράρης να... διαμαρτυρηθεί!

Η Φώφη μας εμποδίζει, είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο υπουργός Επικρατείας, καθώς τα στελέχη του κόμματός του δε μπορούσαν να μπουν στο σπίτι του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι: «Πάντα εγώ θα σας μπλοκάρω»!

Ήρθαν θα άγρια να διώξουν τα ήρεμα, είπε χαρακτηριστικά ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο protothema.gr και καυτηρίασε την πολιτική διάσταση που επιχειρούν κάποιοι να δώσουν στην τυχαία συνάντηση Φώφης Γεννηματά- Αλέξη Τσίπρα.

Στο πλαίσιο αυτό, μας περιέγραψε τη σκηνή: «Η πρόεδρος ήταν ήδη στου Αντώνη όταν ήρθε ο πρωθυπουργός και ο διαλογός τους ήταν ο εξής: Γειά σου Φώφη- Γειά σου Αλέξη».

Κλείσιμο
Ο πρωθυπουργός δεν κάθισε πολύ. Ήπιε λίγο κρασί ευχήθηκε στον Αντώνη Λιβάνη και αποχώρησε. Αλλά οι πνιγμένοι από τα μαλλιά πιάνονται, συνέχισε, επισημαίνοντας ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να βγάζουν πολιτικά συμπεράσματα εκεί που δεν υπάρχουν. 

Στο σπίτι του ηλικίας 93 ετών Αντώνη Λιβάνη στην Κηφισιά βρέθηκε το «όλον» ΠΑΣΟΚ: Η Φώφη Γεννηματά, ο Μιλιτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Θανάσης Τσούρας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηαίων Παύλος Γερουλάνος, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Κίμων Κουλούρης και πολλοί άλλοι.

Στη γιορτή του Αντώνη Λιβάνη βρέθηκε όμως και σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συμπεριλαμβανομένου. Για να ευχηθούν στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πέρασαν από το σπίτι στην Κηφισιά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Χρήστος Σπίρτζης, η Μαριζίλα Ξενογιαννακοπούλου, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Μάρκος Μπόλαρης, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και πολλοί άλλοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης