Κρεμαστινός: Θα ακολουθήσω την πλειοψηφία για τις Πρέσπες - Ανοησίες αυτά που λέει ο Κωνσταντινόπουλος

Κρεμαστινός: Θα ακολουθήσω την πλειοψηφία για τις Πρέσπες - Ανοησίες αυτά που λέει ο Κωνσταντινόπουλος

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε ότι η ΔΗΣΥ «δεν θα γίνει πασπαρτού της κυβέρνησης  όπως τα άλλα κόμματα»

dimitris_kremastinos
«Δεν έχω κάνει ποτέ δήλωση, ούτε σε δημοσιογράφο ούτε σε πολιτικό, ότι προτίθεμαι να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών» δηλώνει στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Μιλώντας στην εκπομπή των Γιώργου Κουβαρά και Γιώργου Πιέρρου ο πρώην υπουργός εξέφρασε επίσης τη λύπη του για τις δηλώσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινοπουλου τις οποίες χαρακτήρισε ανοησίες.

«Λυπούμαι γι΄ αυτόν, εγώ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και εμμέσως πλην σαφώς έκανε λόγο για παραποίηση των δηλώσεων του. «Είπα συγκεκριμένα πως είναι δυνατόν να πω ότι θα το ψηφίσω χωρίς να το έχω διαβάσει».

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι αν η κ. Γεννηματά θέσει θέμα πειθαρχίας θα είναι αδιανόητο για έναν βουλευτή να διαφοροποιηθεί. «Εάν όμως δεν τεθεί θέμα πειθαρχίας εγώ προσωπικά στην Κ.Ο. θα θέσω τα θετικά και τα αρνητικά της συμφωνίας. Εκεί η μειοψηφία θα πρέπει να ακολουθήσει την απόφαση της πλειοψηφίας. Δεν είναι δυνατόν σε ένα τόσο σημαντικό θέμα ο πρόεδρος να ψηφίζει διαφορετικά από τους βουλευτές. Δεν θα γίνουμε πασπαρτού όπως τα άλλα κόμματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε τη συνέντευξη του Δημήτρη Κρεμαστινού

Κλείσιμο



Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση στον Δημήτρη Κρεμαστινό, με αφορμή τις δηλώσεις του για διάλογο ανάμεσα σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε στο twitter πως “η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγο πριν από τις εκλογές είναι απίστευτη”.

“Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα, αδικούν την προσπάθεια όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης. Λυπάμαι και ντρέπομαι πραγματικά! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά» ανέφερε ο κ. Κωσταντινόπουλος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης