
Ο Πολάκης σε ρόλο πυροσβέστη!! Χα.χα..χα!! Παράτησε Twitter και Facebook και έπιασε τη μάνικα! Δεν τραβάς λέω εγώ να κάνεις καμία αιμορροϊδεκτομή στην οποία ειδικεύεσαι.....υπουργός να σου πετύχει!
εκαναν τον μανιο προεδρο επιτροπης . ουτε για προεδρος σε τοπικο καφενειο δεν ειναι ικανος ο γελωτοποιος .
Έχουν εκτραχυνθεί στο κόμμα των 200.000.000 ευρώ χρεών, της μίζας και της λαμογιάς. Λογικό αφού δεν τους βγαίνει τίποτα...που πάτε ρε με Κούλη αρχηγό που τον έβλεπες χθες στη Βουλή και τον λυπόσουνα. Άντε συνεχίστε να το παίζετε επαγγελματίες "Μακεδονομάχοι" προς τέρψιν του εθνικιστικού σας κοινού την ώρα που θα χάνετε αναποφάσιστους κεντρώους ψηφοφόρους που θα έρθουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Υ.Γ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
οταν χασουν τις καρεκλες. Καλυτερα 200 εκατ. το κομμα παρα 200 δισ τη χωρα. Αγανακτουν και οι Συριζαίοι χαχα. Εγιναν πολιτισμένοι τώρα με 4 χρόνια μασα.
Εγω ρε αρη β, ηξερα οτι οι αντιφασιστες ειναι ουδετεροι πολιτικα. Εσυ ως αριστερος ρε αρχιαναρχικε, αντιταξικες, λατρη των σταλινικων γκουλαγκ τι θες να μας πεις? Οτι και καλα εισαι υοερανω ολων? Το νεο ιντελλεκτ προιον του τσιτσυριζα? Για κοψε φορα εσυ δηθενικε αντιφασιστα και κανε ακομα μια κωλοτουμπα και γαργαρα τα λογια των πολιτικων που υποστηριζεις καθως θα διαβαζεις και τον μαρξ και ενγκελς σε συνδιασμο με φραπε/καναπε και χορτο οπως εσεις οι αριστεροι φιλελευθεροι "επαναστατες" συνηθιζετε.
Και αφού ρε φίλε ο ΚΟΥΛΗΣ δεν είναι καλός, πως γίνεται και σας ρίχνει από 5 έως 15 μονάδες στο ΚΕΦΑΛΙ από τότε που εξελέγη αρχηγός; Και κάζο θα φάτε στις εκλογές και ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ έρχονται για τα ΚΕΛΠΝΟ του Πολάκη, τα βλήματα της Σαουδικής Αραβίας του Καμμένου, τις μετοχές της εταιρίας του Τσίπρα, τον Πετσίδη του Παππά και λοιπά όργια. ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΤΗΣ.
ΕΕΕ!!! εκεί στη Νέα Δημοκρατία ξυπνήστε!!!! ναι ξυπνήστε!!! και μη δέχεστε τον αριστερό φασισμό αντιδράστε γιατί έτσι θα μας στείλετε στην Χ.Α.....δε θα κάτσουμε να μας σφάξουν με τα κονσερβοκούτια τα παλιοκομούνια!!!!!!
ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑ ΑΠΟ ΣΑΣ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ==ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑΖΙ --ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...............ΚΥΡΙΕ.
Στην πάνω φωτογραφία ρε παιδιά,είναι αυτός ο Μανιος;τι είναι αυτή η μούρη;αυτός ο άνθρωπος είναι πρόεδρος σε επιτροπή της Βουλής;αυτή η μούρη είναι δυσφήμιση ακόμη κ για χωράφι η οικοδομή....