Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ, Δράμα): Είμαι περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, τέλος!

Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ, Δράμα): Είμαι περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, τέλος!

«Είμαι περήφανος που το ΕΑΜ έσωσε από την πείνα τον κόσμο»

karagianid-new1
Με μια γροθιά στο βήμα του ομιλητή και με τη φράση «είμαι περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, τέλος» έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.

Με αφορμή το γεγονός ότι είναι ένας από τους βουλευτές το πρόσωπο του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί στις αφίσες που έχουν κολληθεί σε πόλεις της Βορείου Ελλάδας με το ερώτημα «εσύ θα προδώσεις της Μακεδονία μας;», ο κ. Καραγιαννίδης είπε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση: «με αυτή την αφίσα θα τρομάξουμε και θα μας εκβιάετε;».

Αφού, δε, στη συνέχεια κατήγγειλε ότι «αυτή τη φωτογραφιά μέλη και στελέχη της ΝΔ την έχουν δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα και υπάρχουν σχόλια "θα βρεθούμε 6 κάτω από το σπίτι του στη Δρράμα να το κάνουμε κόλαση"», ο βουλευτής προχώρησε σε ένα λογύδριο υπέρ του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ.

«Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου ήρθαν από τον Πόντο και είμαι πολύ περήφανος γι αυτούς. Είμαι περήφανος που το Σεπτέμβριο του '41 οι σύντροφοι του ΚΚΕ έκαναν την πρώτη πράξη αντίστασης, είμαι περήφανος που το ΕΑΜ έσωσε από την πείνα τον κόσμο που ο ΕΛΑΣ έριξε τη γέφυρα του Γοργοποτάμου. Είμαι πολύ περήφανος που θα ψηφίστω τη Συμφωνία των Πρεσπών. τέλος».

karagianidis vouli
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης